Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Εθνικού για τον χαμό του Γιώργου Χαραλαμπίδη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τον θάνατο του πρώην προέδρου του ΤΑΑ Εθνικός Γιώργου Χαραλαμπίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εθνικός με τον Γ. Χαραλαμπίδη είχαν μέχρι και δικαστικές διαφορές, ωστόσο μπροστά στην απώλεια του ανθρώπου, όλα παραμερίστηκαν και γίνεται αναφορά για «φίλο Γιώργο» που θα καμαρώνει «απ τις κερκίδες του Παραδείσου» τον γιο του Σωκράτη «να μεγαλουργεί με τα χρώματα του αγαπημένου σου Εθνικού».

Η ανακοίνωση που διαβάσαμε στο μπλογκ της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης, καθώς στην επίσημη σελίδα του ΜΓΣ Εθνικός δεν έχει αναρτηθεί κάτι σχετικό, ούτε ωστόσο αφίχθη κάποια σχετική ανακοίνωση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ThrakiSportS έχει ως εξής:

Ο Αδόκητος χαμός τα ξημερώματα του Πάσχα, του μέλους του Εθνικού και διατελέσαντος για κάποιο χρονικό διάστημα προέδρου του ΤΑΑ, Γεωργίου Χαραλαμπίδη, σκόρπισε και βύθισε σε πένθος την αθλητική και όχι μόνο , κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.

Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του Μ.Γ.Σ. «Εθνικός Αλεξανδρούπολης» , εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος Γεωργίου Χαραλαμπίδη και ειδικότερα στον γιό του,διεθνή αθλητή και αρχηγό της εφηβικής ομάδας Βόλλευ,  Σωκράτη Χαραλαμπίδη.

«Καλό ταξίδι» κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει , φίλε Γιώργο, είμαστε σίγουροι ότι απ τις κερκίδες του Παραδείσου θα καμαρώνεις τον Σωκράτη να μεγαλουργεί με τα χρώματα του αγαπημένου σου Εθνικού !!!

To Δ.Σ ΤΟΥ  Μ.Γ.Σ. «ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ»