Το πλήρες πρόγραμμα των Ελευθερίων της Αλεξανδρούπολης! Λίγες οι αθλητικές εκδηλώσεις

Με λίγες αθλητικές εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια» στην Αλεξανδρούπολη, όπως άλλωστε και στην γειτονική Κομοτηνή.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αυτήν την Παρασκευή το «Μaritsa 2016», ένα διεθνές ράλι για κλασικά
αυτοκίνητα & αυτοκίνητα αντίκες. Με αφετηρία τη Φιλιππούπολη Βουλγαρίας, τα ρετρό αυτοκίνητα θα κάνουν στάση για Επίδειξη στην Αλεξανδρούπολη για τους φίλους του είδους. Όπως κάθε χρόνο, θα τερματίσουν τη διαδρομή τους στην Αδριανούπολη Τουρκίας, συνδέοντας συμβολικά τις τρεις μεγαλύτερες πόλεις γύρω από τα σύνορα των τριών όμορων χωρών.

Επίσης, στα «Ελευθέρια» της Αλεξανδρούπολης έχει ενταχθεί στις 21 Μαΐου μια γιορτή του αθλητισμού με τη συμμετοχή  περισσοτέρων από 500 αθλητών, στην οποία θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ
των ακαδημιών των ομάδων του ΠΑΟΚ, της Skoda Ξάνθη, του Πανθρακικού, της Καβάλας, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, της Καππαδοκίας, του Μαΐστρου, του Ολυμπιακού, του Ποντιακού και της Θράκης Φερών. Σκοπός του θεσμοθετημένου φεστιβάλ είναι η ανάπτυξη του ¨Ευ αγωνίζεσθαι¨ και της ευγενούς άμιλλας στους μικρούς αθλητές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φετινών Ελευθερίων στην Αλεξανδρούπολη:

eleftheriaalex01 eleftheriaalex02 eleftheriaalex03 eleftheriaalex04 eleftheriaalex05 eleftheriaalex06 eleftheriaalex07