Ματαιώνεται η συνέντευξη Τύπου του Πέτρου Μάνταλου αλλά δεν αναβάλλεται (μέχρι στιγμής) ο τελικός

Η απεργία στα ΜΜΕ επηρεάζει με πολλούς τρόπους την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας. Ακόμα από την ΕΠΟ διαρρέουν ότι δεν τίθεται θέμα αναβολής ή ματαίωσης του αγώνα του Σαββάτου, παρά το σχετικό αίτημα του ΟΤΕ εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων, με το επιχείρημα ότι κατατέθηκε αργά (αλλά αργά προκηρύχθηκε και η απεργία).

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής εμφανίζεται αποφασισμένος να διατάξει την ματαίωση του αγώνα διαφωνώντας με τον ορισμό των βοηθών διαιτητή, εξαιτίας του οποίου έχει ξεσπάσει και πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στις διοικήσεις Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Σε κάθε περίπτωση, η δημοσιογραφική απεργία έχει αντίκτυπο στα όσα είχαν προγραμματιστεί το μεσημέρι της Παρασκευής, παραμονή του (προγραμματισμένου) τελικού.

Στις 12.00 το μεσημέρι επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Στέλιου Μανωλά και του κομοτηναίου αρχηγού της ΑΕΚ Πέτρου Μάνταλου, ενώ μισή ώρα αργότερα θα ακολουθούσαν οι Μάρκο Σίλβα και Ρομπέρτο.

Ωστόσο η απεργία της ΠΟΕΣΥ οδηγεί σε ματαίωση των συνεντεύξεων αυτών όπως επίσης και της κοινής φωτογράφησης των εκπροσώπων των δύο ομάδων με το τρόπαιο, όπως έγινε γνωστό από την διεύθυνση επικοινωνίας της ΕΠΟ.