Έξι Εβρίτικα μετάλλια στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics στο Λουτράκι

Πολύ καλές εμφανίσεις και έξι μετάλλια απέσπασαν οι τέσσερις Εβρίτες αθλητές που συμμετείχαν πριν λίγες ημέρες στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics στο Λουτράκι.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι κολυμβητές Βάκης Πεταλούδης και Σταμάτης Παπάζογλου στην σκυταλοδρομία 4χ25μ ελεύθερο.

Ο Παπάζογλου, που είχε κατακτήσει χρυσό πριν δυο χρόνια στους παγκόσμιους αγώνες Special Olympics της Αμβέρσας, πέρα από το χρυσό στην σκυτάλη, αναδείχθηκε δεύτερος στα 25 μέτρα ελεύθερο και 4ος στα 25 μέτρα ύπτιο.

Επίσης, ο Πεταλούδης πέρα από το χρυσό στην σκυταλοδρομία, κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια στα 50μ ύπτιο και στα 100 μέτρα ύπτιο, κάτι που σημαίνει ότι επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη από το Λουτράκι με συνολικά τρία μετάλλια.

Χρυσό μετάλλιο είχαμε όμως και στον στίβο με τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο να κατακτά την πρώτη θέση στο μήκος. Ο ίδιος αθλητής αναδείχθηκε 4ος στα 100 μέτρα. Τέλος, η Κατερίνα Τιτόνη αναδείχθηκε δεύτερη στο μπαλάκι και 5η στο μήκος άνευ φοράς.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι προπονήτρια των δύο κολυμβητών είναι η πρωταθλήτρια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δάφνη Δεληγιάννη, που πριν δέκα μέρες υπήρξε και λαμπαδηδρόμος, ενώ των δυο παιδιών του στίβου ο Θεόδωρος Ρεμπούτζιας.