Στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή οι 200 κορυφαίοι αθλητές του Kick Boxing από Ελλάδα, Τουρκία και Βουλγαρία

Με την συμμετοχή των 200 κορυφαίων αθλητών του  Kick Boxing από ολόκληρη την Ελλάδα και τις γειτονικές Βουλγαρία και Τουρκία θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή (8/5) στην Αλεξανδρούπολη το Apollon Cup.

Πρόκειται για Τριεθνές Τουρνουά που διεξάγεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από τον σύλλογο Απόλλων Αλεξανδρούπολης, ένα τουρνουά που γιγαντώνεται κάθε χρόνο.

Η προθεσμία συμμετοχής έληξε τα μεσάνυχτα της Τρίτης και όπως εξήγησε ο Master Ιωάννης Ζάχος στο ThrakiSportS, συνολικά φτάνουν τους 200 οι αθλητές που θα λάβουν μέρος.

Η διοργάνωση έχει ενταχθεί στο παγκόσμιο καλεντάρι και οι αγώνες που θα διεξαχθούν θα είναι πρόκριμα για τις εθνικές ομάδες που θα κατεβάσουν οι τρεις χώρες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  Kick Boxing που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Σε εγχώριο επίπεδο, θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημαπου θα διεξαχθεί αρχές Ιουνίου στην Αθήνα. Στην διοργάνωση ο Master Ιωάννης Ζάχος έχει την στήριξη και της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Μαχητικών Σπορ και κάτοχο 5 Νταν Καλίνα Τσανόβα. Θεωρείται η κορυφαία διοργάνωση φέτος στην Β. Ελλάδα στο άθλημα και γενικά στις πολεμικές τέχνες.