Τετραπλή Θρακιώτικη παρουσία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής!

Παρουσία όλων των μεγάλων ονομάτων της ενόργανης γυμναστικής της χώρας θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 7-8 Μαΐου στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» της Μίκρας το πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων.  Εκεί το παρών θα δώσουν και τέσσερις Θρακιώτες, με τους Εβρίτες Γιώργο Κελεσίδη, Ευαγγελία Δημούδη και Ναταλία Κομήτη όπως και η Ξανθιώτισσα Μαρία Παρσαντανιάν θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό ανάμεσα στους κορυφαίους της χώρας.

Όλα τα αστέρια της ελληνικής γυμναστικής θα είναι παρόντα στη Μίκρα, ονόματα όπως οι Λευτέρης Πετρούνιας, Βλάσης Μάρας, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λευτέρης Κοσμίδης και Βάσω Μιλλούση θα είναι μερικά απο τα μεγάλα αστέρια που θα δώσουν το παρών στην ανακαινισμένη αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης», οπού οι φίλοι του αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου αγώνες καθώς όλοι οι συμμετέχοντες έχουν υψηλές βλέψεις.

enorgani promitheas44Η  Ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια του Προμηθέα Ξάνθης Μαρία Παρσαντανιάν(φωτο αριστερά) ετοιμάζεται να ζήσει μια μοναδική εμπειρία, καθώς μετά απο αρκετά χρόνια επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, και θα είναι η μοναδική απο τους τέσσερις Θρακιώτες που θα μετέχει στο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, έχοντας απέναντι της μεγάλα ονόματα του χώρου όπως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βάσω Μιλλούση. Οι δύο Νεάνιδες απο την Αλεξανδρούπολη η Ναταλία Κομήτη του ΑΟ Δημόκριτου και η Ευαγγελία Δημούδη του ΟΕΓΑ κατεβαίνουν στους αγώνες με υψηλές φιλοδοξίες ευελπιστώντας σε ακόμη μια εξαιρετική παρουσία σε υψηλό επίπεδο.

kelesidis-giorgos2Τέλος πολλές είναι και οι φιλοδοξίες για τον πρωταθλητή του ΟΕΓΑ και ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας ο Γιώργος Κελεσίδης(φωτο δεξιά) που μετά την εκπληκτική του παρουσία πέρσι στο Πανελλήνιο Παίδων ευελπιστεί σε ανάλογη εμφάνιση και στους Έφηβους.

Στους αγώνες έχουν δηλώσει συμμετοχή συνολικά 95 αθλητές και αθλήτριες (37 άνδρες, 28 γυναίκες, 8 έφηβοι, 22 νεανίδες). Η αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο (07/05) με τον γενικό αγώνα, μέσω του οποίου θα αναδειχθούν οι νικητές του συνθέτου ατομικού και οι φιναλίστ των επιμέρους οργάνων, ενώ την Κυριακή (08/05) θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί οργάνων όλων των κατηγοριών.

Το πρόγραμμα του πανελληνίου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής:

Σάββατο 7 Μαΐου

11:00 – 13:00: Γενικός αγώνας γυναικών

14:00 – 16:00: Γενικός αγώνας νεανίδων

17:00 – 20:00: Γενικός αγώνας ανδρών / εφήβων

Κυριακή 8 Μαΐου

11:30 – 14:30: Τελικοί οργάνων ανδρών / εφήβων, γυναικών / νεανίδων