Προχωρούν οι διαδικασίες για τις εκλογές στον Εθνικό! Αναζητούνται υποψήφιοι για τα πάντα μέχρι και με e-mail!!!

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για τις εκλογές στον ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, όπως είχε γράψει πριν από δέκα μέρες το ThrakiSportS. Ήδη ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έκτακτη γενική συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας, στην οποία θα εκλεγούν τα νέα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής, που θα αναλάβει να ελέγξει τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης αλλά και ξεχωριστά του κάθε τμήματος.

Το πρωί εκδόθηκαν και σχετικές ανακοινώσεις από το ποδοσφαιρικό τμήμα, που αφορούν όμως το σύνολο του συλλόγου, καθώς οι εξελίξεις σε όλη την διάρκεια του μήνα αναμένονται καταιγιστικές και ιδιαίτερα καθοριστικές σε διοικητικό επίπεδο. Η προθεσμία για υποψηφιότητες στην εξελεγκτική επιτροπή λήγει αυτήν την Πέμπτη (5/5), αλλά η διαδικασία της Δευτέρας θα σηματοδοτήσει την αντίστροφη μέτρηση και για τις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στον ΜΓΣ.

Αίσθηση προκαλεί ότι υποψηφιότητες γίνονται δεκτές ακόμα και με… e-mail. Η έκτακτη γενική συνέλευση της προσεχούς Δευτέρας θα διεξαχθεί στις 19:00 το απόγευμα στο ΚΕΠΑΚΥ του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση βέβαια, η συνέλευση καλείται για τις 10:00 το πρωί αλλά επειδή εκτιμάται ότι δεν θα υπάρχει απαρτία, η επαναληπτική έχει οριστεί για το απόγευμα της ιδίας ημέρας  στον ίδιο χώρο.

Αναλυτικά οι πρώτες δύο ανακοινώσεις που αναρτήθηκαν στην σελίδα του τμήματος ποδοσφαίρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης:

«Σύμφωνα με το νόμο και το άρθρο 5 & 9 παρ. 12 του Καταστατικού του συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού καλεί, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη του Συλλόγου την Δευτέρα 09 Μαίου και ώρα 10:00 στο ΚΕΠΑΚΥ Δήμου Αλεξανδρούπολης και εναλλακτικά σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας το απόγευμα της ιδίας ημέρας στις 19:00 στον ίδιο χώρο. Θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι: Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής».

«Ενόψει της έκτακτης Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Δευτέρα 09 Μαΐου για την εκλογή μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής παρακαλούνται όσα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα να καταθέσουν έγγραφη αίτησή τους στη γραμματεία του συλλόγου ή στο email του συλλόγου: mgs.ethnikos.alexandroupolis@gmail.com μέχρι τις 05 Μαΐου 2016. Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους θα πρέπει να καταθέσουν και επικυρωμένη υπεύθυνη δήλωση του αθλητικού νόμου περί μη κωλυμάτων».

Όπως ωστόσο αποκαλύπτει το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΜΓΣ Εθνικός, στην έκτακτη γενική συνέλευση για τηνεκλογή νέας εξελεγκτικής επιτροπής θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία των επερχόμενων εκλογών του Ερασιτέχνη για τις οποίες ήδη αναζητούνται υποψήφιοι, όπως και ειδικότερα για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η τρίτη διαδοχικά ανάρτηση αναφέρει:

«ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ,ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (2551028761)mail:mgs.ethnikos.alexandroupolis@gmail.com.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (2551083500) & ΙΝΒΟΧ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ».