Ο… καφές του Ορφανίδη που προκάλεσε ντόμινο δημοσιευμάτων για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού!

Αποτελεί, μαζί με το Νίετο, το μεγαλύτερο κέρδος της φετινής, κακής, χρονιάς για την Skoda Ξάνθη και ήδη με τις εμφανίσεις του με την φανέλα με τον Δημόκριτο αλλά και τις μικρές Εθνικές έχει μπει στο στόχαστρο των “μεγάλων” του Ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

orfanidis-manatzerΟ νεαρός και άκρως ταλαντούχος μεσοεπιθετικός της Ξάνθης Πέτρος Ορφανίδης είχε συνάντηση μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα με τον εκπρόσωπο του, Πασχάλης Τουντούρης(αριστερά) που βρέθηκε στην Ξάνθη για να συζητήσουν μαζί ενόψει της νέας χρονιάς, πίνοντας το καφεδάκι του σε καφετέρια της πόλης. Έλα όμως που αυτό το φυσιολογικό ραντεβού, προκάλεσε ντόμινο δημοσιευμάτων σε εφημερίδες και ιστοσελίδες, για πιθανή μεταγραφή του Ξανθιώτη χαφ είτε στον Ολυμπιακό που φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του είτε σε ομάδα του εξωτερικού.

Αφορμή βέβαια αποτέλεσε και το ραντεβού που είχε μερικές μέρες νωρίτερα ο μανατζέρ του Ορφανίδη Πασχάλης Τουντούρης με την διοίκηση του Ολυμπιακού για το μέλλον των Τσιμίκα και Κολοβού στο “λιμάνι”, και όπως φημολογείται στην συγκεκριμένη συνάντηση οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την περίπτωση του Πέτρου Ορφανίδη τον οποίο γνώριζαν και είχαν τσεκάρει πολύ καιρό πριν γίνει επαγγελματίας με την φανέλα της Skoda Ξάνθη, όταν αγωνιζόταν ακόμη με την Κ20 του συλλόγου. Πάντως ο Ορφανίδης δεν φαίνεται να αποσπάται απο την μεταγραφολογία και μένει προσηλωμένος στην ομάδα του, με την οποία άλλωστε δεσμεύεται και με συμβόλαιο.

Πάντως πέρα απο το ενδιαφέρον Ολυμπιακού αλλά και ΠΑΟΚ απο την Ελλάδα, η περίπτωση του Ξανθιώτη μεσοεπιθετικού μόνο αδιάφορη δεν περνά σε ομάδες του εξωτερικού, άλλωστε οι πολύ καλές διασυνδέσεις του μάνατζερ του με το Βέλγιο, είναι εκπρόσωπος των περισσότερων Ελλήνων που βρίσκονται εκεί και έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με τις εμφανίσεις τους, και οι πολύ καλές συνθήκες που επικρατούν στο πρωτάθλημα του Βελγίου κάνουν την πιθανότητα ο Ορφανίδης να αποτελέσει δέλεαρ για συλλόγους της μεγάλης κατηγορίας του Βελγικού πρωταθλήματος πολύ πιθανό.

Δεδομένα το προσεχές καλοκαίρι ο Πέτρος Ορφανίδης θα μας απασχολήσει συχνά-πυκνά καθώς αναμφίβολα για πολλούς, μέσα σε αυτούς και εμείς, ο Ξανθιώτης χαφ αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας μας σε αυτή την θέση. Το αν η Ξάνθη θα καταφέρει να διαφυλάξει σαν “κόρη οφθαλμού” τον Ορφανίδη το καλοκαίρι και τη νέα σαιζόν να τον δούμε σε ακόμη μεγαλύτερο και σημαντικότερο ρόλο στην ομάδα, η θα έρθει τόσο σύντομα η μεταγραφή του σε άλλο σύλλογο θα το δείξει η ιστορία.