Στη Μάραθον με τις… ευλογίες του Πανθρακικού ο Αλφρέδο Μεχία!

Το συμβόλαιο του Αλφρέδο Μεχία στον Πανθρακικό εκπνέει τέλη Ιουνίου, αλλά με τις… ευλογίες της ΠΑΕ ο χαφ από την Ονδούρα είναι στη χώρα του και προπονείται στη Μάραθον.

mexia marathon

Στην πατρίδα του βρίσκεται ο Αλφρέδο Μεχία, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια βγάζει το ψωμί του στην Ελλάδα, με τον Πανθρακικό. Ο Λατινοαμερικανός μέσος είναι δεδομένο πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Κομοτηνής. Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως παρότι το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου, αυτός προπονείται στη Μάραθον, έχοντας πάρει άδεια απο τους “πράσινους”.

Η Μάραθαν(με την φανέλα της οποίας βλέπετε τον Μεχία αριστερά) είναι ομάδα της χώρας του, Ονδούρα, και συμμετέχει στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Στόχος του 26χρονου είναι να κρατηθεί σε αγωνιστική κατάσταση, προκειμένου να συνεχίσει να καλείται στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Ο Μεχία αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό και μένει να φανεί εάν θα βρει ομάδα στην Ελλάδα ή θα παίξει εκτός των  Ελληνικών συνόρων μετά απο δύο χρονιές στην ομάδα της Κομοτηνής.