Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ανήμερα το Πάσχα ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Γιωργος Χαραλαμπίδης

Στο πένθος βυθίστηκε πασχαλιάτικα η οικογένεια του βολεϊμπολίστα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλά και της Εθνικής Εφήβων Σωκράτη Χαραλαμπίδη, αφού ο πατέρας του Γιώργος έφυγε ξαφνικά πασχαλιάτικα από την ζωή, σε ηλικία 59 ετών, μια μόλις ημέρα πριν την ονομαστική του εορτή.

Ο Γιώργος Χαραλαμπίδης είχε διατελέσει για μικρό χρονικό διάστημα και πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Ήταν ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης «Ράδιο Άλφα 104 FM», μέσω του οποίου προσπαθούσε να προβάλει ιδιαίτερα τα αθλητικά δρώμενα στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Άλλωστε ο συγκεκριμένος σταθμός είναι ο μόνος που πραγματοποιούσε τα τελευταία δύο χρόνια απευθείας μεταδόσεις από αγώνες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Γ’ Εθνική Ποδοσφαίρου, αλλά και της ίδιας ομάδας καθώς και της ΓΕΑ για τα πρωταθλήματα βόλεϊ στα οποία συμμετείχαν.

xaralampidis-oikogeneiaΗ είδηση του αιφνίδιου θανάτου του έχει προκαλέσει, όπως είναι φυσιολογικό, σοκ και μεγάλη αίσθηση σε ολόκληρη την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, όπου ήταν από τα ιδιαίτερα γνωστά μέλη της. Εκτός από τον Σωκράτη, ο Γιώργος Χαραλαμπίδης είχε και μία κόρη, την Ελένη.

Ολόκληρη την Μεγάλη Εβρομάδα έκανε καθημερινά αναρτήσεις στο facebook σε σχέση με την τοπική και πανελλαδική επικαιρότητα, αλλά και με επεξηγήσεις για την ακολουθία του Θείου Δράματος, καθότι ήταν πολύ θρήσκος.

Μόλις δυο ημέρες πριν, Μεγάλη Παρασκευή, είχε κάνει την τελευταία του ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook όπου αναφερόταν στο τελετουργικό της Αποκαθήλωσης στο Μοναστήρι, στο Αετοχώρι, παρουσία και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμου.

«Η λειτουργία της αποκαθήλωσης ξεκίνησε από τον διπλανό λόφο της μονής όπου υπήρχε ο Σταυρός με τον Εσταυρωμένο και μετά την αποκαθήλωση εν πομπή μεταφέρθηκε στον ναό και τοποθετήθηκε στον επιτάφιο». ανέφερε ο Γιώργος Χαραλαμπίδης σε αυτό που έμελλε να είναι το τελευταίο του post στο facebook.