Υποσχέθηκε να βάλει… δύσκολα σε ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Πετυχημένη χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν του Πανιωνίου ο Αλεξανδρουπολίτης προπονητής του Μαρίνος Ουζουνίδης, ενόψει των play offs.

Ο τεχνικός ηγέτης του Ιστορικού, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Νέας Σμύρνης, στάθηκε στα όσα έχουν πετύχει οι παίκτες του, τους στόχους για το μίνι πρωτάθλημα, αλλά και τις εμπειρίες που θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο Θρακιώτης προπονητής ανέφερε:

«Τα τρία πρώτα παιχνίδια των play offs είναι ουσιαστικά και αυτά που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το τι θα μπορέσει να καταφέρει η κάθε ομάδα που συμμετέχει σε αυτά. Τα αποτελέσματά τους εκτός από βαθμολογικό όφελος θα δώσουν και την απαιτούμενη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Για εμάς, η χρονιά είναι ήδη επιτυχημένη, όμως από την στιγμή που μας δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, αυτό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

Τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα για εμάς, όμως σίγουρα και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους μας. Ταυτόχρονα όμως και ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων, αυτό το μίνι πρωτάθλημα θα δώσει και στους παίκτες μου την ευκαιρία να αποκομίσουν περισσότερες εμπειρίες».