Το πασχαλινό δημοσίευμα που άναψε φωτιές στην Skoda! Οι αγοραστές και ο νέος ρόλος Πανόπουλου…

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Χρήστου Πανόπουλου από τη διοίκηση της Skoda Ξάνθη, η οποία στο τέλος της επόμενης σεζόν θα έχει αλλάξει όνομα και το πιο πιθανό είναι να ονομάζεται απλώς Ξάνθη.

Όπως γράφει στο πασχαλιάτικο φύλλο της η Live Sport, ο ισχυρός άνδρας της θρακιώτικης ΠΑΕ έχει βάλει δελεαστικό πωλητήριο όχι μόνο στην ομάδα αλλά και στις εγκαταστάσεις του συλλόγου (όπως το προπονητικό κέντρο και τα επτά βοηθητικά γήπεδα, αλλά και το γήπεδο που αγωνίζεται η ομάδα στην Super League).

Βέβαια, το δημοσίευμα αναφέρει ότι το πωλητήριο έχει μπει από την… Skoda, ενώ η ΠΑΕ ανήκει στην Βιαμάρ που επί δεκαετίας συνεργαζόταν με την Skoda έχοντας την αντιπροσωπία της στην Ελλάδα, αλλά αυτό θα πάψει σε έναν χρόνο από τώρα.

Το δημοσίευμα που υπογράφει ο γνωστός δημοσιογράφος Ν(ίκος) Δελ(αγραμμάτικας) και φιλοξενείται στην παρασκηνιακή στήλη της εφημερίδας που επιμελείται ο Στέφανος Κούμπης, που μεγάλωσε και έβγαλε σχολείο και έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την πόλη της Ξάνθης.

Μάλιστα, το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως υπάρχουν ήδη ενδιαφερόμενοι για την αγορά της ομάδας, αφού είναι μία από τις ελάχιστες ΠΑΕ που είναι καθαρές, ενώ προστίθεται ότι ακόμα και μετά την πώληση, ο Χρήστος Πανόπουλος ενδέχεται να παραμείνει στο σύλλογο, αλλά από άλλο πόστο.

Εφόσον ευσταθεί, αλλάζουν πολλά στην ομάδα της Ξάνθης. Δείτε το δημοσίευμα:

dimosievma-panopoulos