Την Δευτέρα του Πάσχα το καθιερωμένο ραντεβού των Παλαιμάχων Μαγικού και των “Φίλων” Γκοδόλια!

Για ακόμη μια χρονιά το καθιερωμένο ραντεβού δόθηκε και έτσι την Δευτέρα 2 Μαΐου και ώρα 17:00 στο γήπεδο του Μαγικού οι “Φίλοι” του γιατρού Γιώργου Γκοδόλια θα αντιμετωπίσουν τους Παλαίμαχους του Αστέρα Μαγικού, σε μια ποδοσφαιρική γιορτή με πλούσιο θέαμα και όχι μόνο αγωνιστικό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με την οργανωτική επιτροπή μάλιστα να καλεί όλο τον κόσμο στο γήπεδο για αυτή την μεγάλη γιορτή, οπού πέρα απο ποδόσφαιρο θα υπάρχει λαϊκή ορχήστρα ενώ στο φινάλε του αγώνα  θα ακολουθήσει προσφορά υπαίθριου γεύματος με σουβλάκια, λουκάνικα, μπιφτέκια, που θα συνοδεύονται με αναψυκτικά, νερά και χυμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – κάλεσμα για του “Διεθνούς” όπως αναφέρεται φιλικού αγώνα:

“Η Οργανωτική Επιτροπή του θεσμοθετημένου «Διεθνούς» φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων:

«Φίλοι του γιατρού Γιώργου Γκοδόλια» και των «Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Αστέρα Μαγικού», σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τον αγώνα που θα γίνει την Δευτέρα 02.05.2016 και ώρα 17.00 στο ανακαινισμένο γήπεδο του Αστέρα Μαγικού στο Μαγικό με ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδο.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ!!!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  1. Πανηγυρική είσοδο των ομάδων με συνοδεία πενταμελούς λαϊκής ορχήστρας και ασύρματου κλαρίνου από τον εξαιρετικό χειριστή κλαρίνου DEMIR.
  2. Ο αγώνας θα έχει κανονικά 2 αγωνιστικά ημίχρονα… δηλ. όσα αντέξουν οι αγωνιζόμενοι!
  3. Κατά την διάρκεια του αγώνα απαγορεύεται δια ροπάλου η παρενόχληση των προπονητών!
  4. Μετά την λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει προσφορά υπαίθριου γεύματος με σουβλάκια, λουκάνικα, μπιφτέκια, που θα συνοδεύονται με αναψυκτικά, νερά και χυμούς.

Εμείς όπως κάθε χρόνο θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε!

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

ή ΕΜΠΟΡΑΣ ή ΑΓΑΣ

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΑΡΧΟΣΗΣ

ή ΛΑΚΗΣ ή ΡΙΝΓΚΟ ή ΧΟΝΤΡΟΣ”