Οι ευχαριστίες του κόουτς της Ασπίδας Ξάνθης Νεδήμ Καρά Αχμέτ

Με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο προπονητής των Νεανίδων της Ασπίδας Ξάνθης Νεδήμ Καρά Αχμέτ έσπευσε να ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην εξαιρετική χρονιά του τμήματος, με την κατάκτηση του τίτλου στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ αλλά πολύ περισσότερο σε αυτούς που στήριξαν την προσπάθεια των κοριτσιών του Ξανθιώτικου συλλόγου στα Προκριματικά της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κόουτς των Νεανίδων της Ασπίδας Ξάνθης στο facebook:

“Με καθυστέρηση κάποιων ημερών, αισθάνομαι την αναγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα Νεανίδων του συλλόγου μας, που με γέμισαν με υπερηφάνεια και ικανοποίηση γιατί η προσπάθεια που κατέβαλαν στους αγώνες της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος ήταν πραγματικά τεράστια.
Δεν θα μπορούσα βέβαια να παραλείψω και να μην ευχαριστήσω για την βοήθεια και την στήριξη που προσέφεραν και τις υπόλοιπες αθλήτριες του συλλόγου μας, που εντός και εκτός γηπέδου στήριξαν όλη την προσπάθεια.
Φυσικά ενα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους γονείς των κοριτσιών, που βρέθηκαν στο γήπεδο κάνοντας τόσα χιλιόμετρα και βοήθησαν με κάθε τρόπο την προσπάθεια της ομάδας μας.
Επίσης ο Σύνδεσμος Φίλων Ασπίδας Θεσσαλονίκης “Ασπιδίστες” που ηταν δίπλα μας, τους συναδέλφους προπονητές στο σύλλογο αλλά και τους ανθρώπους της Διοίκησης που μας στηρίζουν στις εύκολες αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές.
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στην οικογένεια μου για την υπομονή και την κατανόηση που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.
Η χρονιά που διανύουμε μας γεμίζει όλους στην ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ υπερηφάνεια, ικανοποίηση και δύναμη για να συνεχίσουμε, ακόμα πιο συνειδητοποιημένα, στον δρόμο των επιτυχιών που χαράζουμε τα τελευταία χρόνια.
Όλοι μαζί μπορούμε .”