Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για την Σαμοθρακίτισσα Παρθένα Μανωλούδη

Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό ITF που διοργανώθηκε από στην Θεσσαλονίκη κατέκτησε στην κατηγορία των 75 κιλών η Παρθένα Μανωλούδη. Η καταγόμενη από την Σαμοθράκη αθλήτρια έφτασε στον τελικό της κατηγορίας της και κατάφερε, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή και αήττητη πορεία, να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Η επιτυχία της αποκρά μεγαλύτερη αξία, ανα αναλογιστεί κανείς ότι ήταν από τις μικρότερες σε ηλικία αθλήτριας. Άλλωστε αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή της με την ομάδα των γυναικών, αφού μέχρι πρότινος ελάμβανε μέρος σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις ως νεάνιδα.

Η ίδια σε δηλώσεις της, μετά από αυτήν την επιτυχία, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί φέτος συμμετείχα πρώτη φορά στην ομάδα των γυναικών. Μέχρι πέρσι ήμουν στην ομάδα των νεανίδων και έλπιζα για το καλύτερο ,που τελικά ήρθε. Σ’ όλο αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανταμείφτηκαν οι κόποι μου, ο χρόνος που αφιέρωσα. Θέλω να συνεχίσω έτσι, να μαζεύω εμπειρίες και θα ετοιμαστώ πλέον για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».