Θετική η παρουσία της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής στο τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Με σημαντικές εμπειρίες επέστρεψαν στην Κομοτηνή απο το 8ο τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» που διοργάνωσε επιτυχημένα ο ΠΑΟΚ, το διάστημα 23-25 Απριλίου στα γήπεδα της Νέας Μεσημβρίας στην Θεσσαλονίκη, οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής που έλαβε μέρος στο τουρνουά με πλήρης αποστολή καθώς μετείχε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίας του τουρνουά.

Στα πρότζουνιορ κατέλαβε την 6η θέση έχοντας απολογισμό στο όμιλο 1 ήττα και 1 ισοπαλία, ενώ στους αγώνες κατάταξης ήρθε ισόπαλος στο πρώτο ματς με τον Μικρασιατικό αλλά στον δεύτερο ηττήθηκε με 2-1, συνολικά τα προτζούνιορ του ΠΑΟΚ Κομοτηνής πέτυχαν 6 τέρματα και δέχτηκαν 8. Νικήτρια στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία ήταν η Ολυμπία Κρουσάδων που κέρδισε στον τελικό την Ακαδημία της ΑΕ Διδυμοτείχου(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Στην κατηγορία των Τζούνιορ οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής κατετάγησαν στην 9η θέση της διοργάνωσης, έχοντας απολογισμό 2 ήττες και 2 ισοπαλίες, κατάφεραν ωστόσο να νικήσουν στον αγώνα κατάταξης τον Απόλλων Λάρισας με 3-0. Συνολικά η ομάδα της Κομοτηνής σημείωσε 4 τέρματα και δέχτηκε 8. Την κούπα στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία κατέκτησε η Λαμία που κέρδισε στον τελικό με 2-1 τον Κρόνο Καστοριάς.

Στο προπαιδικό η Ακαδημία της Κομοτηνής είχε καλή παρουσία καταλαμβάνοντας την 7η θέση, έχοντας απολογισμό στον όμιλο 2 νίκες και 2 ήττες, ενώ ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για τον αγώνα κατάταξης με νίκη με 3-2 επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Συνολικά η ομάδα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής πέτυχε 10 τέρματα και δέχτηκε 5. Στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Ακαδημία του Ολυμπιακού Λεύκης Ξάνθης(θυμηθείτε ΕΔΩ) που κέρδισε στον τελικό τον Μικρασιατικό στα πέναλτι.

Τέλος στην κατηγορία των Παίδων η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής κατετάγη στην 9η θέση, έχοντας απολογισμό στον όμιλο 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, κατάφεραν ωστόσο να τελειώσουν τους αγώνες με νίκη καθώς επικράτησαν στον αγώνα κατάταξης της Λαμίας με 2-0. Οι Παίδες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής σημείωσαν 3 τέρματα και δέχτηκαν 8.   Στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία την κούπα κατέκτησε η ομάδα απο το Ισραήλ Millya ΠΑΟΚ που κέρδισε με 3-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τεσσάρων τμημάτων της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής στο τουρνουά που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «Παναγιώτης Κατσούρης»:

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ

ΑΠΣ Ολυμπιάς Καρουσάδων – ΠΑΟΚ Κομοτηνής  3-1

Αναγέννηση Γιαννιτσών – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 2-2

Αγώνες κατάταξης, για θέσεις 5-6

ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Μικρασιατικός 1-1

ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Μικρασιατικός 1-2

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Λαμία FC – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 3-0

ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Κοίλα Κοζάνης 0-4

Αναγέννηση Γιαννιτσών – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 0-0

Νέστος – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 1-1

Αγώνες κατάταξης, για θέσεις 9-10

Απόλλων Λάρισας-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 0-3

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

Μ. Αλέξανδρος Δράμας – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 0-2

ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Μικρασιατικός 0-2

Millya ΠΑΟΚ – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 1-5

Κοίλα Κοζάνης – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 1-0

 

 

Αγώνες κατάταξης, για θέσεις 7-8

Αναγέννηση Γιαννιτσών-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 2-3

ΠΑΙΔΙΚΟ

Αγία Παρασκευή Βόλου – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 3-1

Millya ΠΑΟΚ – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 3-0

Νίκη Χριστού – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 2-0

Αγώνες κατάταξης, για θέσεις 9-10

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Λαμία FC 2-0