Ηττήθηκαν στο τάι μπρέικ από τον Πήγασο οι παίδες του Έβρου Σουφλίου αλλά προκρίθηκαν στην τετράδα

Σε αγώνα για τον 1ο όμιλο της β’ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων, ο  Πήγασος Πολίχνης προηγήθηκε με 2-0 του Έβρου Σουφλίου, αλλά η ομάδα του Μούχλια εκμεταλλευόμενη και τον τραυματισμό του Καπετανίδη, κατάφερε να ισοφαρίσει.

Οι παίκτες της Πολίχνης, από πολλούς φαβορί για την κατάκτηση και του τίτλου, τα χρειάστηκε για τα καλά, κινδύνευσε αλλά τελικά κερδίζοντας μς 15-12 στο τάι μπρέικ κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Εκεί έτσι κι αλλιώς είχε προκριθεί και η ομάδα του Σουφλίου, που περιμένει τα αποτελέσματα στον άλλο όμιλο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για να μάθει τον αντίπαλό της στο νοκ άουτ χιαστί παιχνίδι της Μεγάλης Πέμπτης.  Στον άλλο αγώνα του ομίλου ο Ίκαρος Έδεσσας κέρδισε τον ΑΓΣ Ιωαννίνων με 3-0 και κατέλαβε την τρίτη θέση.

Τα σετ: 25-19 (22′), 25-16 (22′), 19-25 (17′), 18-25 (27′), 15-12 (20′).

Διαιτητές: 1η Μπουκουβάλα, 2ος Μπέλλος.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Δημήτρης Γεωργιάδης): Κοντονίδης , Δημητρακούδης, Παραφέστας (λ), Σακκάς, Παυλίδης Ευαγ., Μητσαράκης, Μιχαλίτσος, Μακρογιάννης, Χατζηγιάννογλου, Τζιαβράς (λ), Καπετανίδης (c), Παυλίδης Παυ.

Α.Σ.Α ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Νίκος Μούχλιας): Μούχλιας Δ., Κάβουρας, Μουχταρίδης (λ), Παπαδημητρίου, Τσιαμίτας, Αλεξούδης Κων, Γκουδούλας (c), Αλεξούδης Αθ., Ντούμας, Κάλφας (λ), Αλεξούδης Ιασ., Κεσούδης.