Football League: Ριζογιάννης και Μουμίν κέρδισαν Κομεσίδη και Τσιώλη στο Θεσσαλικό ντέρμπι!

Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση τα Τρίκαλα θριάμβευσαν επί της Λάρισας στο Θεσσαλικό ντέρμπι της Football League, κερδίζοντας με 3-0 τους “βυσσινί”  σε ένα ματς που είχε και έντονο Θρακιώτικο ενδιαφέρον.

Βλέπετε στους γηπεδούχους αγωνίστηκαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έχοντας μάλιστα φοβερή απόδοση, ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης Παντελής Ριζογιάννης(φωτό απο τα πανηγύρια μετά το δικό του γκολ) και ο Κομοτηναίος μέσος Χουσείν Μουμίν ενώ απέναντι τους βρήκαν στον πάγκο των πρώην προπονητή της Ξάνθης Σάκη Τσιώλη και τον Εβρίτη αμυντικό και πρώην επίσης της Ξάνθης Δημήτρη Κομεσίδη.

Σε ό,τι αφορά το ματς, τα Τρίκαλα ήταν εντυπωσιακά από την αρχή, μην αφήνοντας τους «βυσσινί» να… πάρουν ανάσα! Έξι λεπτά μετά το δοκάρι του Στεφάνοβιτς (14’), ο Ριζογιάννης, με διαγώνιο σουτ, άνοιξε το σκορ στο 20’, ενώ στο 42’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Βασίλης Ρέντζας και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους Λαρισινούς, που είδαν τον Στεφάνοβιτς να έχει και δεύτερο δοκάρι στο 63’! Για να… αναλάβει στο δεύτερο μέρος ο Κουσκουνάς, ο οποίος, με τέρματα στο 68’ και στο 77’, έγραψε το 3-0, με τον Δουκάκη να έχει και τρίτο δοκάρι για τα Τρίκαλα στο 90’.

Με την θεαματική αυτή επικράτηση ο ΑΟΤ ψαλίδισε τη διαφορά του από τις δύο πρώτες θέσεις στους επτά βαθμούς, με την ΑΕΛ να παραμένει στην κορυφή παρά την ήττα έχοντας όμως πλέον συγκάτοικο καθώς ισοβαθμεί με την Κέρκυρα στους 66.