Το “αντίο” του Χατζημιχαηλίδη στην Ασπίδα Ξάνθης και οι ευχές απο κόουτς και διοίκηση!

Με τα πανηγύρια απο την άνοδο στην Β΄Εθνική να έχουν κοπάσει σιγά σιγά στην Ασπίδα Ξάνθης, ο προπονητής του συλλόγου Κώστας Ιωαννίδης μαζί με τους συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής σαιζόν στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας.

aspida anodosΈναν απο τους παίκτες που ο κόουτς της Ασπίδας δεν μπορεί να υπολογίζει για τη νέα χρονιά είναι ο 25χρονος πλέι μέικερ Νίκος Χατζημιχαηλίδης, καθώς ο Θεσσαλονικιός ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και έτσι θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Με τον ίδιο μάλιστα να σπεύδει να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και προπονητές μετά απο μια συναρπαστική σαιζόν με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, οπού έγραψε “Ασπίδα Ξάνθης 2015-2016. Χάρηκα που σας γνώρισα όλους!” ανάρτηση που συνοδευόταν απο την πανηγυρική φωτογραφία που βλέπετε αριστερά.

Πέρα απο τα 100 και βάλε like που πήρε απο συμπαίκτες και όχι μόνο στο συγκεκριμένο ποστ του πρώην πλέον πλει μέικερ της Ασπίδας έσπευσαν να σχολιάσουν αποχαιρετώντας τον απο την ομάδα ο προπονητής της Ασπίδας Κώστας Ιωαννίδης αλλά και ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Ραφτόπουλος. Ο κόουτς Ιωαννίδης σχολίασε “Νικόλα ήσουν απο τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν απο την ομάδα μας και μας βοηθησες παρα πολύ στην φετινή πορεια. Θα είσαι πάντα ένας απο εμας. Άλλωστε μια φορά Ασπίδα…….Ασπίδα για παντα παικταρα μου”.  Ενώ απο την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας συμπλήρωσε πως “Μας τίμησε η παρουσία σου. Σου εύχομαι τα καλυτερα”.

Αξίζει να σημειώσουμε πως προς τιμή του ο Χατζημιχαηλίδης παρότι είχε ολοκληρώσει την θητεία του αρκετά πριν το τέλος της σαιζόν, έμεινε στην ομάδα μέχρι το φινάλε για την βοηθήσει στην προσπάθεια της ανόδου και να γευτεί και αυτός την ικανοποιήσει τις ολοκλήρωσης με επιτυχία με σπουδαίας σαιζόν. Ο 25χρονος που αγωνίστηκε με υποσχετική απο την Ευκαρπία σημείωσε κοντά στους 200 πόντους(197) βοηθώντας τα μέγιστα και στο σκοράρισμα αλλά και στην οργάνωση του παιχνιδιού της Ξανθιώτικης ομάδας.