Εντυπωσιακή παρουσία και δεύτερη θέση για τα Προτζούνιορ της ΑΕ Διδυμοτείχου στο τουρνουά του ΠΑΟΚ

Με ένα τμήμα μετείχε η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕ Διδυμοτείχου στο στο 8ο τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» που διοργάνωσε επιτυχημένα ο ΠΑΟΚ, το διάστημα 23-25 Απριλίου στα γήπεδα της Νέας Μεσημβρίας στην Θεσσαλονίκη.

Άλλα τι τμήμα με τους λιλιπούτιες ποδοσφαιριστές της ΑΕΔ που αγωνίστηκαν να εντυπωσιάζουν με την παρουσία τους και να φτάνουν στον μεγάλο τελικό. Εκεί οι παίκτες της ομάδας Προτζούνιορ  της ΑΕΔ έφτασαν μια ανάσα απο την κούπα αλλά ηττήθηκαν με 2-1 απο την Ολυμπία Κρουσάδων, αφήνοντας όμως απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας Δήμο Τσιομπανίδη για την παρουσία των μικρών του αστέρων.

Μάλιστα πέρα απο την δεύτερη θέση η Ακαδημία της ΑΕ Διδυμοτείχου έχει να υπερηφανεύεται και για την βράβευση του Καρανάσιου ως του κορυφαίου γκολκίπερ στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία. Συνολικά η Ακαδημία της ΑΕ Διδυμοτείχου είχε απολογισμό 3 νίκες και 1 ήττα πετυχαίνοντας 11 τέρματα ενώ δέχτηκε μόλις 4.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τμήματος Προτζούνιορ της ΑΕ Διδυμοτείχου στο τουρνουά που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «Παναγιώτης Κατσούρης»:

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ

Μικρασιατικός – ΑΕ Διδυμοτείχου 0-2

ΠΑΣ Φλώρινα – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-2

ΑΕ Διδυμοτείχου – Αναγέννηση Γιαννιτσών 6-2

Αγώνες κατάταξης, μεγάλος τελικός για τις θέσεις 1-2

Ολυμπία Κουρασάδων-ΑΕ Διδυμοτείχου 2-1