Photos: 30 κλικ απο την ήττα της Βασίλισσας στην Λάρισα στην φιέστα ανόδου της ΑΕΛ

Βαριά ήττα για τις Βασίλισσες της Θράκης στην Λάρισα, σε μια εκ προοιμίου δύσκολη αναμέτρηση με την πρωτοπόρο και απο την Κυριακή πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας ΑΕΛ, με 5-0 με τις Ξανθιώτισσες να έχουν και πλήγμα απο τον τραυματισμό της γκολκίπερ της ομάδας Παναγιώτας Χατζοπούλου.

Οι Βασίλισσες για ένα ημίχρονο κατάφεραν να σταθούν ανταγωνιστικές απέναντι στην πανάξια πρωταθλήτρια ΑΕΛ, με τις “βυσσινί” έχοντας ως πρωταγωνίστρια την Μαρία Χριστοφορίδη που σημείωσε χατ τρικ(42′, 53′, 65′) και με τις Λόγου(30′) και Ακριβούλη(88′) να σημειώνουν απο ένα τέρμα έφτασαν στην επιβλητική νίκη με 5-0 και πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μία στροφή πριν το τέλος.

Την τελευταία αγωνιστική οι Βασίλισσες θα αγωνιστούν εκ νέου εκτός έδρας αυτή την φορά στην Ημαθία απέναντι στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

ΑΕΛ (Αχ. Μαστοροδήμος): Βλασιάδου, Κούκου, Αγγέλου, Ρήγα, Σωτηριάδη (68΄Τσία), Τσούκα (75΄Σακελλάρη), Πουρλιώτη, Γαγάρα (55΄Ακριβούλη), Λόγου, Χριστοφορίδη, Μπούμπα.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΘΡΑΚΗΣ (Αν. Αλεξούδης): Χατζοπούλου(30′ Παρδή), Χατζηαντωνίου, Ναλμπάντη, Αρβανιτίδου, Παπαδοπούλου, Κατσαρού(77′ Πόρναλη), Ευθυμιάδου, Παπαϊωάννου, Μετοικίδου, Βλάχου, Μπαντή(53′ Μπουντρί-Σολτάνι)

Παρακάτω ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα μέσα απο τον φακό του Νίκου Κούτρα…