Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στο συναρπαστικό παιχνίδι του Έβρου Σουφλίου με την Κρύα Βρύση

Κοντά στην κατάκτηση της νίκης, όπως και την Δόξα Δράμας βρέθηκε ο Έβρος Σουφλίου στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον επίσης υποβιβασμένο Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, καθώς προηγήθηκε με 2-0, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο τέλος της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αναδειχθούν ισόπαλες με 2-2.

Η ομάδα του Σουφλίου, που αν και έχει υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, δείχνει μεγάλη σημάδια βελτίωσης αν και είναι πλεον αργα, αφού παρέμεινε αήττητη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική. Ωστόσο παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, ενω ο δωδέκατος Απόλλων Κρύας Βρύσης έφτασε τους 34 βαθμούς.

Ο Έβρος Σουφλίου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 5′ με σουτ του Εφραιμίδη, ενώ στο 20′ ο Εμρέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μειώνοντας στο 62′ με κεφαλιά του Ίβιτς και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 89’με τον Πάλλα στερώντας την νίκη για τον Έβρο στην έδρα του (τελευταία τον Νοέμβρη με τον Εθνικό). Την επόμενη αγωνιστική ο Έβρος Σουφλίου θα έχει ρεπό, ενώ την τελευταία υποδέχεται τον πρωταθλητή Άρη.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Παρχαρίδης, Κουβαλάκης (Δράμας) και Σγουράκης (Πειραιά).

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Δροσάκης, Λίτσιος, Λειβαδιώτης, Πετκίδης, Εμρέ (67′ Τζελέπης), Χιζανισβίλι, Μερτίκας, Ευφραιμίδης, Ζυγκερίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ: Παπαδόπουλος Χρ., Παπαδόπουλος Γ. (46′ Κοβάσεβιτς), Κρουσταλέλης, Μπρέγου, Πετρίδης, Πετρούσης, Καπνόπουλος, Σιδηρόπουλος Π., Σιδέρης (67′ Πάλλας), Γκελοσάνι, Ίβιτς