Δυνατό κρας τεστ για τον Ορφέα Ξάνθης κόντρα στην Skoda Ξάνθη με πολλά γκολ!

Την ευκαιρία να κρατηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και την περίοδο της Μεγάλης εβδομάδας είχαν ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ξάνθης Ορφέας Puma Ξάνθη που αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι με ανάμεικτη ομάδα της Skoda Ξάνθη, αποτελούμενη από παίκτες της πρώτης ομάδας και της Κ20 της Ξανθιώτικης ΠΑΕ.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Skoda στα Πηγάδια και διαιτήτευσε ο τιμ μάνατζερ της Ξάνθης Γιώργος Κασναφέρης, η ανάμεικτη ομάδα της Skoda Ξάνθη αποτελούμενη απο ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και παίκτες της ομάδας Νέων της ΠΑΕ επικράτησε με 4-3 του πρωταθλητών της ΕΠΣ Ξάνθης Ορφέα που προετοιμάζεται ενόψει των μπαράζ των πρωταθλητών με στόχο να βγεί στην Γ’ Ενική.

Στα 80 λεπτά που έγινε το ματς, δύο 40λεπτα, η ομάδα της Ξάνθης προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 2-1, χάρη σε δύο τέρματα του Παναγιώτη Τριάδη, ένα με απευθείας χτύπημα φάουλ και το δεύτερο με κεφαλιά, και ενώ νωρίτερα είχε ισοφαρίσει για τον Ορφέα ο Χίντ Ιμέρ με προβολή μετά απο γύρισμα του Ονούρ Καρά Αλή.

Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη νωρίς νωρίς έκανε τρία τα τέρματα της με σουτ εκτός περιοχής του Κώστα, για να μειώσει στο γκολ η ομάδα του Ορφέα με τον Βασίλη Καραγκιόζη και εν συνεχεία μάλιστα να καταφέρει να ισοφαρίσει κιόλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Καραγκιόζη. Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Βασίλης Λαζαρίδης με προβολή.

Επόμενο τεστ για την ομάδα του Ορφέα την Μεγάλη Πέμπτη οπού θα αντιμετωπίσει την ομάδα Κ20 της Skoda Ξάνθη του Νίκου Κεχαγιά, ενώ για την Skoda Ξάνθη αυτό με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο στις 11 Μαΐου.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκαραβέλης, Ζώτος, Τουμαντζίδης, Χατζητερζόγλου, Θεοδωρίδης Χ. Μπουνταγκίδης, Καμαρά,  Ορφανίδης, Τριάδης, Φασίδης, Κρίστοφερ (αγωνίστηκαν και οι Δεμενικος, Κώστα, Μελισσόπουλος, Λαζαρίδης Β).

ΟΡΦΕΑΣ PUMA ΞΑΝΘΗΣ: Ζώης, Καραγκιόζης Β., Χακή Τζαμπάζ, Μακράκης, Μαλαδένης, Μόσχος, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Γ., Χίντ Ιμέρ, Καρά Αλή Ονούρ, Χαραλαμπίδης  (αγωνίστηκαν και οι Καλλίδης, Μουμίνογλου Τουγιάλ, Μυγγίδης, Τζιγκολάρι).