Πήρε και επίσημα το πτυχίο του προπονητή ο Ανδρέας Ανδρεάδης!!!

Μπορεί το μυαλό του Ανδρέα Ανδρεάδη να είναι στους τελικούς της φετινής Volley League, όπου συμμετέχει με την φανελα του Φοίνικα Σύρου εναντίον του ΠΑΟΚ, ωστόσο εκτός από τα αγωνιστικά, ο εβρίτης ακραίος αποδεικνύεται και καλός μαθητής εκτός του τεραφλέξ.

Ο Ανδρεάδης πλεον είναι πτυχιούχος προπονητής Πετοσφαίρισης Α’ Κατηγορίας και μάλιστα έλαβε πλέον και το πτυχίο του, αν και για την ώρα συνεχίζει να προσφέρει σαν αθλητής, φτάνοντας φέτος για έκτη φορά με τέταρτη διαφορετική ομάδα σε τελικό πρωταθλήματος.ptyxio-andreadi

Πάντως, ο ρόλος του προπονητή δεν είναι άγνωστος στον Ανδρέα Ανδρεάδη. Πέρα από την ηγετική του φυσιογνωμία εντός του αγωνιστικού χώρου, όπου συχνά έχει ρόλο παίκτη-προπονητή, υπενθυμίζεται ότι την περσινή σεζόν είχε αναλάβει και επίσημα στην ΑΕΚ για μερικούς αγώνες να κάνει τον προπονητή (έστω και χωρίς πτυχίο τότε).

Μάλιστα, είχε ευχαριστήσει με δηλώσεις του, για την βοήθεια που του είχε προσφέρει τότε, τον προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκη Μουστακίδη, διαλύοντας και τα όποια σύννεφα υπήρχαν στις σχέσεις τους από τον προ διετίας δημόσιο καυγά των δύο στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».