Ασημένιο μετάλλιο για τον Σωτήρη Τζιβελή στο «Τhe Battle 16» της WKN b’class (+ photos)

Σπουδαία επιτυχία στο Kick Boxing σημείωσε ο Σωτήρης Τζιβελής στo the Battle 16, που πραγματοποιήθηκε στο Fever Music Hall στην Αθήνα την Κυριακή 17 Απριλίου.

Ο αθλητής που δραστηριοποιείται στην Αλεξανδρούπολη, έχοντας την επιτυχημένη ομάδα Tzivelis k-1 team, πήρε μέρος σε ένα Grand Prix 8 μαχητών, στην καλύτερη διοργάνωση της Ελλάδας της οποίας promoter είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, για την διεκδίκηση του εθνικού τίτλου της παγκόσμιας ομοσπονδίας WKN b’class, καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Ο Τζιβελής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ξεπερνώντας τον εαυτό του, καθώς μέσα σε 1,5 ώρα  κατάφερε και ανταπεξήλθε σε 3 επαγγελματικούς αγώνες, παρά τους τραυματισμούς που είχε. Αναμφίβολα στην επιτυχία του Θρακιώτη αθλητή έπαιξε σημαντικό ρόλο όλο το τιμ του, ο δάσκαλος του Παναγιώτης Σωφρονάς , ο coach Αλέξανδρος Καλαμπόκης, ο ασκησιολόγος Πέτρος Βαγενάς καθώς και η τέλεια ομάδα του cutting school με εκπρόσωπο την κυρία Ζουγανέλη.

Αξίζει επίσης να επισημανθεί πως έχε ζητηθεί ρεβάνς για τη διεκδίκηση του τίτλου από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη για το επόμενο the battle που θα διεξαχθεί το φθινόπωρο. Δείτε φωτογραφίες…