Β’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής και οι διαιτητές για Βασίλισσες και Ροδόπη ’87

Με τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής που είναι και η προτελευταία συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορία Γυναικών με την Ροδόπη ’87 να δίνει το τελευταίο εντός έδρας ματς ενώ οι Βασίλισσες αγωνίζονται στην Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ που ετοιμάζεται για… φιέστα!

Το μενού της 13ης αγωνιστικής ανοίγει με την αναμέτρηση του “Αλκαζάρ” οπού στις 12:00 η πρωτοπόρος και νίκη μακριά απο την κατάκτηση του τίτλου Λάρισα υποδέχεται την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης ¨Βασίλισσες Θράκης”, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται σε ιδιαίτερα γιορτινό κλίμα καθώς οι γηπεδούχοι ετοιμάζουν φιέστα, καθώς με νίκη επί της Ξανθιώτικης ομάδας κατακτούν τον τίτλο, με τις Ξανθιώτισσες ωστόσο να μην πηγαίνουν στην Λάρισα… απλά για να μετέχουν στην γιορτή.

Στην Κομοτηνή και το γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στις 17:00 η Ροδόπη ’87 φιλοδοξεί να κλείσει με εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη την σαιζόν, τουλάχιστον για τα εντός έδρας παιχνίδια, και να γλυκάνει έτσι την όποια απογοήτευση για την κατάληψη της τρίτης θέσης και την βαριά ήττα στην Λάρισα απο την ΑΕΛ. Θυμίζουμε πως απέναντι στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρας Αγίας Βαρβάρας στην πόλη της Ημαθίας η Ροδόπη είχε βάλει 11 τέρματα για να δούμε στα πόσα θα σταματήσει στην Κομοτηνή…

Αναλυτικά οι διαιτητές και το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Κυριακή 24/4

Ωρα 12:00, “Αλκαζάρ”: ΑΕ Λάρισα – Βασίλισσες Θράκης  (Μέγας, Κεσίδης, Χατζηγιάννης της ΕΠΣ Πιερίας)

Ωρα 17:00, ΕΠΣ Θράκης: Ροδόπη ’87 – Αγροτικός Αστέρας Ημαθίας  (Στρατούδης Ευστ., Σταφυλάς, Στρατούδης Χαρ. της ΕΠΣ Έβρου)

Ωρα 17:00, ΕΑΚ Βόλου: Βόλος 2004 – Μέντεκας Καλαμαριάς  (Τσαγανού, Κουτσόβουλος, Τσιλίκα της ΕΠΣ Φθιώτιδας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ