Super League: Στο final-4 οι έφηβοι της Ξάνθης μετά τη δύσκολη απόδραση από την Κομοτηνή

Την νίκη που χρειαζόταν πήραν οι έφηβοι της Skoda Ξάνθη στο γήπεδο Μίσχου επί του μαχητικού Πανθρακικού με 0-1 και έτσι θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην τελική φάση (final-4) και να διεκδικήσουν αυτό που πέτυχαν πρόπερσι όταν κατέκτησαν το τρόπαιο.

Αντίπαλοι τους στην τελική φάση ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος από τον Νότιο Όμιλο και ο ΠΑΟΚ από τον Βόρειο. Με την ομάδα της Ξάνθης να βρίσκει στον δρόμο της την ομάδα του Ολυμπιακού των Γιώργου Ξενιτίδη και Θανάση Γιανναράκη.

Τα παιδιά του Κώστα Μπεδρελή είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος οπού έχασαν πολλές καλές στιγμές, ενώ και στο δεύτερο έψαχναν συνεχώς το γκολ της νίκης, για να φτάσουμε στο 77′ όταν με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής από τον Οκάν Σουλεϊμάν η ομάδα της Ξάνθης πέτυχε το “χρυσό” γκολ που τους στέλνει…Περιστέρι. Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Ξάνθης έφτασε τους 42 βαθμούς σε 24 αγώνες και εξασφάλισε την δεύτερη προνομιούχο θέση.

Από την άλλη η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή αν και αδιάφορη πάλεψε στα ίσια το παιχνίδι και πλέον μετά την ήττα της θα τερματίσει στην τελευταία θέση έχοντας 14 βαθμούς και ένα λιγότερο παιχνίδι. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Δρακίδης με βοηθούς τους Γιώργο Δανδανίδη και Χριστίνα Σαχίνη της ΕΠΣ Θράκης.

Μείνετε στο ThrakiSportS θα ακολουθήσει πλήρες φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης απο τον φακό του ThrakiSportS που όπως σε όλα τα μεγάλα ραντεβού της Θράκης ήταν εκεί…

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Κ17: Οικονομόπουλος(91′ Ράπτης), Μέριτς, Ξενοδοχίδης Ηλ.(91′ Σωτηράκης), Βλαχόπουλος, Καμπουρίδης, Τσιριγώτης, Θέμελης, Ασπιώτης(89′ Παχούμης), Στοίνοβιτς(82′ Βόρφι), Ξενοδοχίδης Γ.(82′ Τσάμης), Γκιντίδης

SKODA ΞΑΝΘΗ Κ17: Σαββίδης, Χασάνογλου(52′ Ιωσηφίδης), Παπάζογλου, Θεοφυλάκης, Πεταλωτής, Μελιόπουλος, Ζουμπουλίδης, Τσάπαρης(93′ Τενεκές), Αθανασιάδης(85′ Σπιριντόνοβ), Σουλεϊμάν(81′ Ιωάννου), Καλογιάννης(87′ Τζιβανόπουλος)