Super League: Το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές για τα Κ17 και Κ20 Ξάνθης και Πανθρακικού

Ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα των αγώνων για τα πρωταθλήματα Κ17 και Κ20, με τις ημερομηνίες, τις ώρες και τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων το τριήμερο 22-24/4.

Για το πρωτάθλημα Κ20 στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής 16ης αγωνιστικής, σε παιχνίδι την Παρασκευή που άνοιξε την αυλαία η Ξάνθη πέτυχε μεγάλη νίκη επί του δεύτερου ΠΑΟΚ με 2-0 και ανέβηκε προσωρινά μόνη στην τέταρτη θέση.

Το Σάββατο (23/4) στις 10.30 το πρωί ο τελευταίος Πανθρακικός θα φιλοξενηθεί στην Τρίπολη από τον δωδέκατο Αστέρα Τρίπολης με στόχο την νίκη και την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια για το πρωταθλημα της Super League, αφου του χρόνου δεν θα αγωνίζεται σε αυτη την διοργάνωση. Διαιτητές της αναμέτρησης θα ειναι οι Κουτσαναστάσης, Ρέκκας και Παπαιωάννου από την ΕΠΣ Μεσσηνιας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τους αγώνες Παναθηναικός-Παναιτωλικός, Πλατανιάς-ΑΕΚ, Λεβαδειακός-Ατρόμητος και Πανιώνιος-Ολυμπιακός. Οι αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα -Βέροια και Ηρακλής-Καλλονή αναβάλλονται. Επίσης σε εξ’ αναβολής αγώνα για την 26η αγωνιστική, η Καλλονή την Μ. Δευτέρα (25/4) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα Κ17 στον Β’ Όμιλο στο πλαίσιο της τελευταίας και 7ης αγωνιστικής του τέταρτου γύρου, η δεύτερη Ξάνθη που καίγεται για νίκη το Σάββατο (23/4) στις 11.00 θα αντιμετωπίσει στο μίνι “Ελ Θράκικο” στο γήπεδο Μίσχου Ροδόπης τον αδιάφορο Πανθρακικό με στόχο την νίκη ώστε να διατηρήσει την δευτερη θέση (έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα που αγωνίζεται εντός έδρας με τον Παναιτωλικό. Διαιτητές της αναμέτρησης οι Δρακίδης, Δανδανίδης και Σαχίνη από τηνν ΕΠΣ Θράκης.
Ρεπό έχει για αυτή την αγωνιστική η Βέροια, ενω θα γίνει και ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ηρακλής.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ