Α2 Ανδρών: Θρακιώτικος εμφύλιος στην Χαλκίδα στα μπαράζ των δευτεραθλητών

Αυλαία είχαμε την Παρασκευή στο τουρνουά δευτεραθλητών αλλά και παραμονής της Α2 Ανδρών, με τον Ηρακλή Χαλκίδας να παίρνει τη νίκη με 3-0 επί της Ροδίων Άθλησις σε ένα παιχνίδι με εβρίτικο ενδιαφέρον.

Η ομάδα της Χαλκίδας με την βοήθεια και του κόσμου της καθώς διοργανώνει το τουρνουά, αλλά και των Θρακιωτών Γκόρτσανιουκ, Κοντοστάθη και Αλεξάκη νίκησε με σχετική άνεση την Ρόδο του Αντωνιάδη, Προδρομίδη και Καβαρατζή που πάλεψε το πρώτο σετ ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική.

Το Σάββατο ο Πήγασος Πολίχνης που ήταν στον όμιλο της ΓΕΑ και ΑΕ Κομοτηνής αντιμετωπίζει τη Ροδίων Άθλησις και την Κυριακή ο Ηρακλής Χαλκίδας την ομάδα της Πολίχνης.

Τα σετ: 0-3 (20-25, 14-25, 11-25)

Επίσης αυλαία είχαμε και στα μπαράζ παραμονής της Α2 Ανδρών με νίκες για Αίαντα και Κόροιβο. Οι αγώνες διεξάγονται στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας και την αρχή έκανε η ομάδα του Ευόσμου που επικράτησε με 3-0 των Ιωαννίνων στο ντερμπι του Γ’ Ομιλου όπου μετείχαν και ΑΕ Κομοτηνής και ΓΕΑ, ενω με το ίδιο αποτέλεσμα ο Κόροιβος νίκησε την Πολιτεία.