Οι πρώτες δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη ενόψει πλέι οφ μετά την εξασφάλιση της άδειας από τον Πανιώνιο

Η δουλειά για τον Πανιώνιο δεν έχει τελειώσει, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αισθάνεται δικαιωμένος που η ομάδα του θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και όπως δηλώνει στην εφημερίδα «Real News» που κυκλοφορεί την Κυριακή, oι «κυανέρυθροί» θέλουν να πετύχουν και κάτι καλύτερο στα πλέι οφ.

«Ήταν κάτι που το αξίζαμε απολύτως, μοχθήσαμε, παλέψαμε σκληρά γι΄ αυτό κια αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που νιώθουμε σήμερα ευτυχισμένοι», ανέφερε αρχικά ο Αλεξανδρουπολίτης προπονητής του Πανιωνίου σε σχέση και με την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων, που άναψε το πράσινο φως για την συμμετοχή του Ιστορικού στα πλέι οφ.

Όσο για την συνέχεια τόνισε: «Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μεγάλη δικαίωση για όλους στον Πανιώνιο, για όσα πετύχαμε φέτος και για τα καλύτερα που θα έρθουν. Αποτελεί τρανή επιβράβευση για τον ίδιο τον σύλλογο, την ιστορία, τον κόσμο και τα μέλη του, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο στα γραφεία. Τα περίμενα τα καλά νέα, γιατί γνωρίζω τον πρόεδρο και έβλεπα τις μεγάλες προσπάθειες που κατέλαβε η διοίκηση. Και ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Ωστόσο ο Ουζουνίδης διευκρίνισε: «Από εδώ και πέρα, η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει, αλλά θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση. Μπορεί ο στόχος μας να ήταν να μπούμε στην πεντάδα, όμως από τη στιγμή που θα μετάσχουμε σε τέτοια παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και άλλα πράγματα, δεν μας αρκεί η απλή συμμετοχή, ούτε να είμαστε κομπάρσοι. Αυτά τα ματς θα δώσουν επιπλέον κίνητρο στα παιδιά για να διακριθούν και να κερδίσουν εμπειρίες, είτε πετύχουμε κάτι υψηλότερο είτε όχι».