Συνεχίζει και τη νέα σεζόν στην Ξάνθη ο Λουτσέσκου! Τα βρήκε με Πανόπουλο ο Ρουμάνος προπονητής…

Στον πάγκο της Ξάνθης θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές! Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ακριτικής ομάδας, Χρήστο Πανόπουλο, με τον οποίο σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, υπήρξε ταύτιση απόψεων και έτσι, κόντρα στο κλίμα που είχε διαμορφωθεί τις προηγούμενες ημέρες, εν τέλει οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια.

Συγκεκριμένα, ο Πανόπουλος στη συνάντηση που έγινε το πρωί εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στον Λουτσέσκου για την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα αλλά παράλληλα του εξέφρασε την επιθυμία να τον διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ετσι, σύμφωνα με τις διαρροές, του ανέφερε πως για τη νέα σεζόν θέλει να δει την Ξάνθη να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και να διεκδικεί ξανά πρόκριση σε τελικό κυπέλλου.

Όλα αυτά βρήκαν απόλυτα σύμφωνο τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος έτσι δέχτηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ξάνθη. Με βάση τις πληροφορίες, απομένουν ελάχιστες τυπικές λεπτομέρειες και αμέσως μετά θα εκδοθεί η ανακοίνωση. Πλέον, στην Ξάνθη αναμένεται να ξεκινήσει η διαμόρφωση του νέου ρόστερ για την ερχόμενη σεζόν, στην οποία ο πήχης θα μπει ψηλά με στόχο ξεκάθαρα τα πλέι  οφ και μια καλή πορεία στο Κύπελλο.