Region’s Cup: Ο τελικός χωράει μόνο έναν! Κόντρα ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Ξάνθης για το εισιτήριο (16:00, LIVE ThrakiSportS)

Στις 4.00 το απόγευμα στο Ενωσιακό Γήπεδο «Γιώργος Παπαδριέλλης» στην περιοχή πίσω από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής θα ξεκινήσει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στις μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Θράκης και της ΕΠΣ Ξάνθης για το Region’s Cup, που έχει χαρακτήρα τελικού για την Βόρειο Ελλάδα και θα δώσει το ένα από τα δύο εισιτήρια του μεγάλου τελικού της χώρας.

Οι ομάδες του Σπύρου Κουτσογιάννη και του Απόστολου Κουτρουλού την περασμένη εβδομάδα απέκλεισαν τις μεικτές της ΕΠΣ Δράμας και ΕΠΣ Κοζάνης αντίστοιχα, η πρώτη με 2-0 στην Κομοτηνή, η δεύτερη λυγίζοντας την αντίπαλό της στα πέναλτι, επίσης εντός έδρας. Ωστόσο ο ελληνικός τελικός χωράει μόνο μια από τις δυο θρακιώτικες ομάδες, όποια κερδίσει μετά από 90 λεπτά αγώνα ή 120 αν πάμε σε παράταση ή… όσο τραβήξουν τα πέναλτι.

Νικητής πάντως πρέπει να βγει και για τον λόγο αυτόν ορίστηκε η έναρξη του αγώνα στις 16:00 το απόγευμα, αν και το ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης διαθέτει προβολείς και θα μπορούσε να ξεκινήσει και πιο αργά. Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος της ΕΠΣ Δράμας, με βοηθούς τους  Φώτη Καμπερίδη και Αθανάσιο Βερνέζη αμφότεροι της ΕΠΣ Καβάλας.

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό μια εκ των ΕΠΣ Εύβοιας, ΕΠΣ Χανιών και ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης. Οι δυο πρώτες κοντράρονται επίσης το απόγευμα στην Χαλκίδα και η νικήτρια θα παίξει με την ομάδα από τα Επτάνησα, ώστε να προκύψει ο αντίπαλος της θρακιώτικης ομάδας που θα προκριθεί απόψε στον ελληνικό τελικό και θα διεκδικήσει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Ο αγώνας ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Ξάνθης θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το ThrakiSportS.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 18ΑΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 18ΑΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ THRAKISPORTS LIVE ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ