Γ’ Εθνική: Tελευταίος ο Έβρος Σουφλίου αλλά ανέβηκε τρίτος σκόρερ ο Ζιγκερίδης! Ο πίνακας των γκολτζήδων του 1ου ομίλου

Στα δέκα γκολ έφτασε ο Μπάμπης Ζιγκερίδης με τα δύο τέρματα που πέτυχε την Κυριακή εναντίον της Δόξας Δράμας στο εντυπωσιακό 4-4 του “Δημήτρης Μπακιρτζής”.

Ο σερραίος σκόρερ που σκόραρε μετά από 2 σχεδόν μήνες, χάρισε και την νίκη στον Έβρο Σουφλίου στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου με την Ένωση Άνθειας Αριστείνου, μπορεί να αγωνίζεται με την ουραγό ομάδα του πρωταθλήματιος, αλλά η συχνότητα με την οποία βρίσκει δίχτυα τον φέρνουν στα υψηλά στρώματα του πίνακα των σκόρερς και ξανά στην τρίτη θέση.

Πάντως, μετά τη διεξαγωγή και της 31ης αγωνιστικής, η κατάσταση στην κορυφή, αναμένεται συναρπαστική με τον Δημήτρη Γαϊδαρτζή της Δόξας Δράμας να σκοράρει δις και αυτός στο Σουφλί να φτάνει τα 19 και να ξεπερνά  τον Αντώνη Καπνίδη που προπορευόταν με 18  τέρματα.  Πρώτος σκορερ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είναι ο νεαρός Πελτέκης με 4 τέρματα, δείγμα το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας της Αλεξανδρούπολης σε όλη την σεζόν. Αναλυτικά:

19 γκολ: Γαϊδαρτζής (Δόξα Δράμας)

18 γκολ: Καπνίδης (Άρης)

13 γκολ: Ζγκούρι (Νέστος Χρυσούπολης)

10 γκολ: Ζιγκερίδης (Έβρος Σουφλίου), Τσίλογλου (Βυζάντιο Κοκκινοχώματος), Ν. Στεφανίδης (Εθνικός Αγιονερίου), Τάτος , Ντούνης (Αρης), Κρυστάλλης (5 με ΑΠΕ Λαγκαδά, 5 με Εθνικός Σερρών),

8 γκολ: Χρήστου (Καμπανιακός), Μ. Στεφανίδης (Θύελλα Φιλώτα), Δουμάνης (ΑΟ Καβάλα), Γκατζολάρι (Νέστος Χρυσούπολης), Κυβελίδης (Άρης)