ΕΠΣ Θράκης: «Ομορφιές» λίγο πριν το τέλος στο Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Σώστη

Δυστυχώς μια στροφή πριν από το τέλος του πρωταθλήματος το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ροδόπης έζησε άσχημες καταστάσεις που δεν τιμούν κανέναν. Στο γήπεδο «Παπαδριέλης» πίσω από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής και στην αναμέτρηση μεταξύ Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και Δόξας Σώστη που έγινε το απόγευμα της Τρίτης, πέντε λεπτά πριν από το τέλος άναψαν για τα καλά τα αίματα για μια απόφασή του ρέφερι.

Σε μια φάση όπου ο Δανίδης (που χρησιμοποιήθηκε ως… αμυντικός σε αυτό το παιχνίδι) είχε την μπάλα, ο Παπαγεωργίου σφυρίξε επιθετικό φάουλ επάνω στον Δανίδη με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής του Νέου Σιδηροχωρίου να βρίσει άσχημα τον διαιτητή. Από εκεί και πέρα η κατάσταση ξέφυγε. Αντιγράφουμε το ρεπορτάζ του rodopisports:

«Η κόκκινη ήταν το λιγότερο που μπορούσε να δώσει ο κ. Παπαγεωργίου, κάτι που εκνεύρισε τον επιθετικό της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εικόνες που δεν αρμόζουν σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.

Μέσα στις έντονες διαμαρτυρίες του Δανίδη είδαμε τον παρατηρητή να σπρώχνει τον αποβληθέντα παίκτη, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης να έχει ανοίξει διάλογο, στο τέλος του παιχνιδιού, με τον ποδοσφαιριστή Ποιμενίδη και άλλα πολλά που δεν ξέρουμε εάν πρέπει να μας κάνουν να γελάσουμε ή περισσότερο να προβληματιστούμε.

Βέβαια όλος αυτός ο εκνευρισμός ίσως να έχει και τις ρίζες του στο γεγονός πως οι ομάδες κλήθηκαν να παίξουν ακόμα ένα παιχνίδι μέσα στη βδομάδα, χωρίς να ερωτηθούν»,  καταλήγει το rodopisports. Η φωτογραφία από αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων νωρίτερα στην σεζόν.