ΕΠΣ Θράκης: Έφαγαν κόκκινη κάρτα αλλά παρόλα αυτά χρησιμοποιήθηκαν στην ενδεκάδα του επόμενου αγώνα!

Με 3-1 νίκησε το απόγευμα της Τρίτης η Δόξα Προσκυνητών την Ελπίδα Σαπών, στο προτελευταίο παιχνίδι που έδωσε πριν την τυπική λήξη του πρωταθλήματος και την έναρξη της προετοιμασίας για τα μπαράζ ανόδου. Τα γκολ για τους πρωταθλητές πέτυχαν ο Κουδέρης και δύο ο Βιόπουλος, ενώ η Ελπίδα μείωσε με τον Λιάρο που έχασε αργότερα και πέναλτι.

Η είδηση όμως δεν ήταν αυτή αλλά η χρησιμοποίηση από την ομάδα της Ελπίδας Σαπών των παικτών που αποβλήθηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, όπως τουλάχιστον αναφέρεται στο rodopisports. Αν και βάσει του κανονισμού, απαγορεύεται να αγωνιστούν όσοι τρώνε κόκκινη κάρτα στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, στις Σάπες είδαν ότι δεν συμπλήρωναν ενδεκάδα και τους χρησιμοποίησαν, με την συνεννόηση και αποδοχή πάντως των γηπεδούχων.

«Η Ελπίδα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε να διαλέξει ανάμεσα σε δυο πράγματα. Ή να κατέβει με 9 και στην διάρκεια του παιχνιδιού να αποχωρήσουν λόγω τραυματισμών παίκτες ή να παίξει σχεδόν πλήρης και με ρίσκο μιας ενδεχόμενης ένστασης από την ομάδα των Προσκυνητών. Κάτι που δεν έγινε όμως κυλώντας έτσι όλα σε ομαλά πλαίσια», αναφέρει στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του το rodopisports.