ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στους αγώνες της Τετάρτης

Με δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζονται τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Η μία είναι για το πρωτάθλημα και η άλλη για το πρωτάθλημα κορασίδων.

Για το πρωτάθλημα των ανδρών ανοίγει στις Φέρες η αυλαία για την τελευταία αγωνιστική του δευτέρου ομίλου, με τη Θύελλα να φιλοξενεί τον Αστέρα Καβάλας. Με τη νίκη της ομάδας της Καβάλας την προηγούμενη αγωνιστική επί της Φιλίας Ορεστιάδας η Θύελλα έγινε η τέταρτη και τελευταία ομάδα του ομίλου που πήρε την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Αν η Θύελλα όμως κερδίσει και σπάσει το αήττητο του Αστέρα έχει τότε ελπίδες για κατάληψη της τρίτης θέσης. Διαφορετικά μένει στην τέταρτη θέση και θα αντιμετωπίσει στη δεύτερη φάση τον Πανσερραϊκό με μειονέκτημα έδρας. Αντίθετα ο Αστέρας γνωρίζει εδώ και δύο εβδομάδες ότι θα αντιμετωπίσει το Παγγαίο με πλεονέκτημα έδρας.

Στην Καβάλα και στο κλειστό των Ποταμουδίων πέφτει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος κορασίδων, με το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Πάνθηρες και Αστέρα Καβάλας να κρίνει τον πρωταθλητή. Αν επικρατήσουν οι Πάνθηρες τότε στέφονται πρωταθλητές. Αντίθετα αν κερδίσει ο Αστέρας, τότε το πρωτάθλημα θα μείνει και τη φετινή χρονιά στην Ξάνθη και την ομάδα της Ασπίδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της Τετάρτης και οι διαιτητές:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (22η Αγωνιστική – Τελευταία)

Τετάρτη 20 Απριλίου

Κ.Γ. Φερών  Ώρα 18:00  Θύελλα Φερών – Αστέρας Καβάλας (Αλεξόπουλος, Ρούντσιος)

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ (9η Αγωνιστική – Εξ αναβολής)

Τετάρτη 20 Απριλίου

Κ.Γ. Ποταμουδίων  Ώρα 18:00  Πάνθηρες Καβάλας – Αστέρας Καβάλας (Λάλλα, Ανεστάκης)