Γ’ Εθνική: Τέλος από τον Ηλυσιακό ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα

Την απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Ηλυσιακού πήρε ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, επικαλούμενος μάλιστα προσωπικούς λόγους.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής αποκάλυψε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio» ότι ήδη έχει ενημερώσει σχετικά τον πρόεδρο του συλλόγου και πως περιμένει να γίνει δεκτή η παραίτησή του. Μία εξέλιξη σίγουρα που φέρνει αναταραχή στο εσωτερικό της ομάδας, αφού την Κυριακή (24/4) οι «κιτρινόμαυροι», που παλεύουν για τη σωτηρία τους, φιλοξενούνται από τον ΟΦΗ για την 28η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

«Παραιτήθηκα και δεν ξέρω αν θα είμαι στον πάγκο του Ηλυσιακού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Πριν από λίγο συναντήθηκα με τον πρόεδρο και τον ενημέρωσα ότι παραιτούμαι από την ομάδα. Δεν έχει να κάνει με αγωνιστικούς λόγους, έχει να κάνει με πολύ προσωπικούς λόγους και περιμένω μέχρι το απόγευμα να γίνει δεκτή. Ο πρόεδρος δεν θέλει να την κάνει δεκτή και θα δούμε τι θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες», ήταν τα λόγια του Ντε Σόουζα.