ΕΚΑΣΘ: Εκπληκτικός ο Παναγιώτης Ερμείδης με 26 πόντους απέναντι στους εφήβους του Άρη (+video)

Συγκλονιστικό ήταν το πρώτο παιχνίδι της τελικής φάσης των εφήβων της ΕΚΑΣΘ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη Μίκρα, με τον Αρη να επικρατεί στην παράταση της ΧΑΝΘ με 89-84 των αδερφών Ερμείδη από την Ξάνθη, με τον Παναγιώτη να πραγματοποιεί συγκλονιστική εμφάνιση επιτυγχάνοντας 26 πόντους και τον Δημήτρη να περιορίζεται στους δύο..

Οπως διαβάζουμε στο μπλογκ του Βασίλη Τσιότρα, που μετέδωσε τον αγώνα και σε livestreaming, οι παίκτες του Άρη είχαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν δύο φορές με δέκα πόντους (61-51 και 76-66).

Η «Αδελφότητα» όμως με μεγάλη ψυχή στα τελευταία λεπτά της κανονικής περιόδου κατάφερε να οδηγήσει το παιχνίδι στο 81-81 και τον έξτρα χρόνο και να προηγηθεί με 81-84 δύο λεπτά πριν τη λήξη του. Ο Αρης όμως με πρωταγωνιστή τον Πασχαλίδη πέτυχε σερί 8-0 και έφυγε με τη νίκη με 89-84.

Δείτε  ολόκληρο το παιχνίδι και τους 26 πόντους του Παναγιώτη Ερμείδη, αλλά και τους 2 του Δημήτρη Ερμείδη, μέσα από το tsiotras.blogspot (όπου μπορείτε να αναζητήσετε και τα πλήρη στατιστικά του αγώνα).