Αποχαιρέτησαν με ανθοδέσμες τους Μπέρτο και Γούτα πριν φύγουν για τον Ολυμπιακό!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους Μανώλη Μπέρτο και Δημήτρη Γούτα πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, καθώς οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ-Skoda θέλησαν με μια ανθοδέσμη να τους τιμήσουν για την προσφορά τους στον σύλλογο της Θράκης.

Πιο συγκεκριμένα οι Παλαίμαχοι της ομάδας Γιάννης Δημητριάδης και Μάνος Μουστάκης παρέδωσαν ως εκπρόσωποι του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟΞ-Skoda ανθοδέσμες στους δύο ποδοσφαιριστές επιβραβεύοντας τους για την προσφορά τους στον σύλλογο καθώς και οι δύο το καλοκαίρι αποχωρούν απο την ομάδα. Ο Δημήτρης Γούτας ως γνωστόν επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά την επιστροφή του στην Ξάνθη ως δανεικός απο τους Πειραιώτες τον Γενάρη, ενώ ο Μανώλης Μπέρτος μετά απο 9 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ομάδα της γενέτειρας του την Ξάνθη αποχωρεί για να δοκιμάσει επίσης την τύχη του στον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό.

Ειδικά στην απονομή του Γιάννη Δημητριάδη στον Μπέρτο η χαρά και η συγκίνηση των Παλαιμάχων ήταν διπλή καθώς ο Μανώλης πέρα απο το γεγονός του οτι είναι βέρο Ξανθιωτάκι, είναι και γιος του μέλους των Βετεράνων και μεγάλης μορφής της ιστορίας του ΑΟΞ Τάκη Μπέρτου, οπότε οι Παλαίμαχοι είχαν διπλό  λόγο να θέλουν να τιμήσουν τον Ξανθιώτη αμυντικό. Και για τον Θασίτη όμως Δημήτρη Γούτα που επίσης αναδείχτηκε απο τα σπλάχνα της Ξάνθης, η συγκίνηση δεν ήταν μικρότερη όταν του παρέδωσε την ανθοδέσμη για να τον τιμήσουν ο Μανώλης Μουστάκης.