Photos: Κλικ από τις εκδηλώσεις μνήμης για την πέμπτη επέτειο από τον θάνατο του Αντεφέμι

Πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια, απο εκείνο το μαύρο πρωινό της 18ης Απριλίου όταν σοκαρισμένη μια ολόκληρη πόλη, και όχι μόνο όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, πληροφορούνταν τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή της Skoda Ξάνθη Ολουμπάγιο Αντεφέμι σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Εγνατία Οδό και ενώ ο Νιγηριανός ταξίδευε για την Θεσσαλονίκη για να πάει αεροπορικώς στην πατρίδα του για να παντρευτεί την αγαπημένη του!

Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία πέντε χρόνια η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και οι φίλαθλοι της δεν ξεχνούν τον “Μπάγιο”, και  στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τίμησαν την 5η επέτειο απο τον άδικο θάνατο του Αφρικανού ποδοσφαιριστή της Θρακιώτικης ομάδας.

Έτσι πριν την έναρξη του αγώνα κατατέθηκαν όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες παρακάτω έξι ανθοδέσμες στην μνήμη του Ολουμπάγιο Αντεφέμι, απο τον Αντιπρόεδρο και τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου εκπροσωπώντας την ΠΑΕ, απο τον αρχηγό της ομάδας Κώστα Φλίσκα εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα, απο τον πρόεδρο των Xanthifans Άρη Καραμανίδη για λογαριασμό των οργανωμένων φίλων της Ξανθιώτικης ομάδας, τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Σάκη Καρασερίδη για λογαριασμό του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟΞ- Skoda Ξάνθη, και απο τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα Αλέξη Μιχαήλ για λογαριασμό της ομάδας της Ηπείρου η οποία και αυτή τίμησε την μνήμη του “Μπάγιο”.

Kάτω απο έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του Αφρικανού ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, με το  σύνθημα “Μπάγιο ψυχάρα για πάντα ΑΟΞΑΡΑ” να δονεί την ατμόσφαιρα με το πέρας του ενός λεπτού. Δείτε τις φωτογραφίες…