ΕΠΣ Ξάνθης: Στην τεχνική ηγεσία της Ασπίδας Ξάνθης ο Χρήστος Σαμαράς!

Δεν άργησε να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό ο πρώην προπονητής του Αστέρα Μαγικού, που όπως σας είχαμε προαναγγείλει και θέμα της αποχώρησης του απο το Μαγικό(θυμηθείτε ΕΔΩ), ετοιμαζόταν για την επιστροφή του στον πάγκο ιστορικής ομάδας.

Ο λόγος φυσικά για την Ασπίδα Ξάνθης, με την οποία έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν, στον πάγκο της οποίας επιστρέφει με στόχο να μπορέσει να επαναφέρει τον ιστορικό σύλλογο στον δρόμο των επιτυχιών. Στο πλάι του όπως συνέβη τόσο στον Άρη Αβάτου όσο και στον Αστέρα Μαγικού σε ρόλο γυμναστή θα έχει τον Ιωσήφ Λαδόπουλο.

Η σχετική ανακοίνωση της Ασπίδας για την πρόσληψη του Χρήστου Σαμαρά αναφέρει:

“Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Χρήστου Σαμαρά. Ο κ. Σαμαράς θα είναι ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.”

Ενώ μάλιστα σε νέα ανακοίνωση η Ξανθιώτικη ομάδα κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ασπίδας να δώσουν το παρών σε συνάντηση που θα γίνει την Τρίτη στο γήπεδο της ομάδας, αναλυτικά:

“Καλούνται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να παρευρίσκονται αύριο Τρίτη 19 Απριλίου και ώρα 18.00 στο γήπεδο. Η παρουσία όλων ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.”