ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στον αγώνα Δόξα Σώστη – Δόξα Προσκυνητών που κλείδωσε τον τίτλο για τους φιλοξενούμενους

Χωρίς να δυσκολευτούν λόγω και του αποδεκατισμένου από τραυματισμούς και απουσίες παικτών Σώστη, οι Προσκυνητές κέρδισαν δίκαια και καθαρά και επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί που είχαν από την αρχή του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τρία τέρματα και έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά εξασφάλισαν την νίκη με την οποία σφράγισαν και μαθηματικά τον τον τίτλο.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 17ο λεπτο, όταν από λάθος του Καλαντζή λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε στην κατοχή του Γεμενετζή που άφησε στον επερχόμενο Κούδερη, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 0-1, που ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο πέμπτο λεπτό της επανάληψης οι Προκυνητές διπλασίασαν τα τέρματά τους με καλοτραβηγμένο σουτ του Βάσκου έξω από την μεγάλη περιοχή που απελευθερώθηκε από το μαρκάρισμα των αμυντικών του Σώστη και έπιασε ένα εύστοχο συρτό σουτ στη γωνία του Χατζηισαάκ.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν να επιδείξει την στιγμή του 65’ όταν ο Τέγιος βγήκε μέσα στην περιοχή τον Σιόζο που έκανε το πλασέ αλλά ο Βλαδιμηρίδης ήταν εκεί. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 78’ όταν ο Γεμενετζής εκτέλεσε  απευθείας με συρτό σουτ το φαουλ, η μπάλα πέρασε από το τείχος, ο Χατζηισάακ έπεσε και έδιωξε την μπάλα, όμως ο επερχόμενος Κούδερης πήρε το «ριμπάουντ» και διαμόρφωσε το τελικό Δόξα Σώστη – Δόξα Προσκυνητών 0-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Γκράνας με βοηθούς τους Μάριο Γκιόση και Θανάση Καραγιάννη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τον φακό της «Θρακικής Αγοράς».

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Ιορδάνης Καμενίδης) : Χατζηισαάκ, Μπασσιάς, Τέφος, Καλαντζής (λ.τ. 52’ Τεφήκ), Βονιάδης, Παπουτσής, Βαγενάς, Κυριαζόπουλος, Σιόζος (λ.τ. 72’ Τζινούδης), Τέγιος, Δεληγκιόζης Νικ.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Γιάννης Κλειτσιώτης) : Βλαδιμηρίδης, Ραμαντάνης, Ζουμπιάδης, Μπενέκος, Μαδούρας, Τρίχας (69’ Σταμάτης), Γεμενετζής, Βιόπουλος, Βάσκος (76’ Μιχαλακέλλης), Κλής (λ.τ. 38’ Τσέκος), Κούδερης.