Διπλό φιλικό με Ηρακλή και προπονήσεις μέχρι τις 20 Μαΐου το πρόγραμμα για την Skoda Ξάνθη μέχρι το φινάλε!

Ανακοινώθηκε απο την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη το πρόγραμμα της ομάδας της Θράκης μέχρι το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περίοδου, που έλειψε άδοξα για την Ξάνθιωτικη ΠΑΕ με την 13η θέση. Πέρα απο τις προπονήσεις και την άδεια του Πάσχα οι παίκτες έχουν μπροστά τους και δύο φιλικά με τον Ηρακλή προτού αποχωρήσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Διήμερο ρεπό θα έχουν οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Θα επανέλθουν στα γήπεδα των αθλητικών εγκαταστάσεων της ομάδας την Τετάρτη το απόγευμα και θα συνεχίσουν τις προπονήσεις μέχρι την Μ. Τετάρτη. Στη συνέχεια θα υπάρξει ρεπό για την εορτή του Πάσχα και οι προπονήσεις θα ξαναρχίσουν την Τετάρτη του Πάσχα με την ολοκλήρωσή τους να έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου, όπου οι ποδοσφαιριστές θα φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Κατά τη διάρκεια αυτών των προπονήσεων θα πραγματοποιηθούν δύο φιλικοί αγώνες με την ΠΑΕ Ηρακλής, στις 11/05/2016 και ώρα 18.00 στη Θεσσαλονίκη και στις 18/05/2016 και ώρα 18.00 στο “SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA”.