Β’ Εθνική: “Αποχαιρέτησε” τις ελπίδες για άνοδο με βαριά ήττα η Ροδόπη ’87

Ήττα που την βγάζει απο την διεκδίκηση του τίτλου και συνάμα την άνοδο στην Α’ Εθνική γνώρισε η Ροδόπη ’87, που υπέστη συντριβή με 5-0 στο Αλκαζάρ απο την Λάρισα που την επόμενη αγωνιστική στο εντός έδρας ματς με τις Βασίλισσες Θράκης θα έχει την ευκαιρία να κάνει φιέστα ανόδου.

Η ΑΕΛ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς και στο φινάλε πήρε μία μεγάλη και δίκαιη νίκη. Τα κορίτσια των “βυσσινί” μπήκαν πολύ δυνατά και πίεσαν απο την αρχή για να βρουν το γρήγορο γκολ, κάτι που κατάφεραν στο 24′ όταν η Τσούκα με πλασέ άνοιξε το σκορ για την γηπεδούχο ομάδα, με την Χριστοφορίδου στο 28′ να κάνει δύο τα τέρματα για την Λάρισα.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ μπήκε δυνατά και στο 47′ κατάφερε με προβολή της Σωτηριάδη να κάνει το 3-0, με την Ακριβούλη με δύο τέρματα στο 83′ και στο 90′ να διαμορφώνει το τελικό 5-0 για την Λάρισα.

Η Λάρισα πλέον στα επόμενα δύο παιχνίδια θα έχει την ευκαιρία με νίκη στο επόμενο ματς με τις Βασίλισσες να εξασφαλίσει την κατάκτηση του τίτλου, ενώ η ομάδα της Ροδόπης ’87 στα επόμενα δύο ματς για την ολοκλήρωση της χρονιάς θέλει να κάνει το απόλυτο για να κλείσει θετικά την σαιζόν. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Τσιώλη και Στίκο της ΕΠΣ Πιερίας.

ΑΕΛ: Νάση, Πουρλιώτη, Αγγέλου (63’ Ακριβούλη), Ρήγα, Γαγάρα, Σωτηριάδη, Τσούκα, Πούλιου (74’ Μιρτάϊ), Χριστοφορίδη, Λόγου, Μπούμπα (53’ Κούκου).

ΡΟΔΟΠΗ 87’: Βαδάση, Κουφού, Ψαρίδου (46’ Μανιά), Γεωργαντά, Γιαμπούρη, Λισγάρα (80’ Τσουκαλά), Πανίδου, Περιβολοπούλου, Πατεράκη, Συμεωνίδη, Ζαχαριά.