Εκκίνηση με τρεις ήττες και αποκλεισμός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη β’ φάση του Πανελληνίου Εφήβων

Με τρεις ήττες ξεκίνησε η εφηβική ομάδα πόλο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης την προσπάθεια της για πρόκριση από την δεύτερη θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων Υδατοσφαίρισης.

Στον όμιλο στην Θεσσαλονίκη, μετά από τρεις αγωνιστικές έχει μείνει μόνος χωρίς βαθμό και ουσιαστικά έχει αποκλειστεί απο την συνέχεια, όπου προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες.

Το εφηβικό τμήμα πόλο του Εθνικού ηττήθηκε με 23-3 από τον ΑΣ Απόλλο στην πρεμιέρα της Παρασκευής στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο ενώ το Σάββατο έχασε με 6-4 από τον Μακεδονικό και 20-0 από τον ΠΑΟΚ.

Απομένουν δύο παιχνίδια την Κυριακή, αλλά χωρίς βαθμό ο Εθνικός έχει ήδη αποχαιρετήσει οποιαδήποτε ελπίδα να είναι στις πρώτες τέσσερις ομάδες που θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του Β’ Ομίλου Θεσσαλονίκης (Κολυμβητήριο Ποσειδώνιο και Εθνικό):

Παρασκευή: ΣΑΠΚ Νεάπολης – Μακεδονικός 8-5, ΠΑΟΚ – ΚΕ Κοζάνης 27-1, ΑΣ Απόλλο – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 23-3.

Σάββατο: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Μακεδονικός 4-6, ΚΕ Κοζάνης – ΣΑΠΚ Νεάπολης 11-5, ΑΣ Απόλλο – ΠΑΟΚ 6-12, Μακεδονικός – ΚΕ Κοζάνης 7-5, ΠΑΟΚ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 20-0, ΣΑΠΚ Νεάπολης – ΑΣ Απόλλο 5-10.

Η βαθμολογία (3 αγ.): 1. ΠΑΟΚ 9, 2. ΑΣ Απόλλο 6, 3. Μακεδονικός 6, 4. ΚΕ Κοζάνης 3, 5. ΣΑΠΚ Νεάπολης 3, 6. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0.