Το pregame της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Πανθρακικός (19:00, LIVE ThrakiSportS)

Φινάλε στο πρωτάθλημα για τον Πανθρακικό που μετά από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια αποχαιρετά την Super League σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναικό στην Λεωφόρο με στόχο μια καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση (19:00 LIVE ThrakiSportS).

Ο προτελευταίος Πανθρακικός με μόλις 17 βαθμούς θέλει να αποφύγει την τελευταια θέση στο πρωτάθλημα και να παραμείνει πάνω από την τελευταία Καλλονή (παίζει στο Καραισκάκη με τον Ολυμπιακό), αν και στον αγώνα με τον Παναθηναικό που θέλει την νίκη φαντάζει δύσκολο να πετύχει κάτι θετικό, αν και στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά .

Η ομάδα της Κομοτηνης εκτός έδρας αν εξαιρέσουμε το τελευταιο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (ήττα 3-0) και Ολυμπιακό στο Καραισκάκη (ήττα 4-0), όταν παίζει με μεγάλες ομάδες (νικες με ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο εκτός έδρας, ισοπαλία με ΠΑΟΚ και Ηρακλή σε Θεσσαλονίκη) δέιχνει το καλό της προσωπείο σε αντίθεση με τα παιχνίδια με τους λεγόμενους μικρούς που κυριολεκτικά δεν σταύρωσε νίκη. Ο Πανθρακικός εκτός έδρας σε δεκατέσσερις αγώνες έχει 1 νικη στο Περιστέρι, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες και τέρματα 7-27 κατά.

Ο τεχνικός της ομάδας Ζόραν Στοίνοβιτς άφησε εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους τους Αθανασιάδη, Μεχία, Ροτζέριο, Χαβίτο και Ιγκορ, ενω επιστρέφει μετά από 7 μήνες ο Τζανης .

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Γιούδας, Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ρούσσος, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Ζδράβος, Χρήστου, Ηλιάδης, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Ψάλτης, Μουδούρογλου, Χασομέρης, Τζάνης, Νικόλτσης.

Από την άλλη ο τρίτος Παναθηναικός για άλλη μια χρονιά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και θέλει την νίκη απέναντι στον αδύναμο Πανθρακικό ώστε να μείνει κοντά ή να φτάσει την δέυτερη ΑΕΚ που αγωνίζεται στην λιβαδειά με τον Λεβαδειακό. Οι πρασινοι έχουν 52 βαθμούς, και στην άλλωτε άτρωτη Λεωφόρο έχουν σε 14 αγώνες έχει το απόλυτο με 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με τέρματα 28-11 υπέρ.

Ο Αντρέα Στραματσόνι επανέφερε στην 20άδα τους Μπεργκ και Καλτσά, οι οποίοι δεν είχαν ταξιδέψει στην Τρίπολη και αναμένεται να χρησιμοποιηθούν. Δεν υπολογίζονται για το ματς οι Στιλ, Κοτσόλης, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Εσιέν, Ζέκα, οι τιμωρημένοι Αμπέντ και Κουτρουμπής και οι τραυματίες Πράνιτς και Πέτριτς. Στη διάθεση του ιταλού τεχνικού τέθηκαν οι Κότσαρης, Γιαννακόπουλος, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Σάντσεθ, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Μολέδο, Λέτο και Βιγιαφάνιες.

Όσο αφορά την παράδοση των δυο ομάδων σε 5 αγώνες στην Αθήνα ο Πανθρακικός έχει μια νίκη (1-2 τη σεζόν 2013-14), μια ισοπαλία 1-1 ένα χρόνο νωρίτερα και 3 ήττες με Παναθηναικό.

H αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα έχει απευθείας κάλυψη από το ThrakiSportS και τηλεοπτικά από τη Nova.

ΔΕΙΤΕ ΤOYΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPERLEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ