ΕΠΣ Θράκης: Πήγε Τρίτη η 9η αγωνιστική των πλέι οφ λόγω του αγώνα για το Region’s Cup

Το γεγονός ότι η μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Θράκης προχώρησε στην επόμενη φάση του Region’s Cup και θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τετάρτη στην Κομοτηνή αυτήν της ΕΠΣ Θράκης, φέρνει ανακατατάξεις και στο πρόγραμμα της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Την  προσεχή Τετάρτη είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθούν και οι αναμετρήσεις της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ώστε αυτό να ολοκληρωθεί το άλλο Σαββατοκύριακο και σε κάθε περίπτωση πριν το Πάσχα.

Δεδομένου ότι η μεικτή ομάδα απαρτίζεται από τους θεωρητικά καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος, γίνεται αντιληπτό ότι μπάλα δεν θα μπορούσε να παιχτεί και για το πρωτάθλημα την ίδια ημέρα. Έτσι η ΕΠΣ Θράκης προχώρησε στον ορισμό της προτελευταίας αγωνιστικής την Τρίτη.

Έτσι οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ, που μετά την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου από την Δόξα Προσκυνητών έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, θα γίνει την Τρίτη στις 17:00 το απόγευμα και μια ημέρα μετά θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ραδιοφωνικού σταθμού το ματς ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Ξάνθης.

Σε αντίθεση πάντως με τα πλέι οφ της Α1 Κατηγορίας, τα πλέι άουτ θα ολοκληρωθούν μετά το Πάσχα.