Βγήκε ο αντίπαλος των Θρακιωτών απο την Καβάλα ενόψει μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική!

Τελικά η έδρα ήταν αυτή που μίλησε και έτσι παρότι ο Αετός Ορφανού έπαιζε στο “Βερούλειο” για δύο αποτελέσματα δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ηρακλή Καβάλας που αναδείχτηκε πρωταθλητής της ΕΠΣ Καβάλας, και έτσι θα είναι η ομάδα που μαζί με τους τρεις πρωταθλητές των Ενώσεων της Θράκης θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια για την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Ο Ηρακλής Καβάλας με τέρματα των Βαλαβανόπουλου και Χατζηκυριάκου ήταν η θριαμβεύτρια του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καβάλας καταφέρνοντας να ανατρέψει της εις βάρος της κατάσταση στο πρωτάθλημα και πλέον να ετοιμάζεται για τα μπαράζ των πρωταθλητών των ΕΠΣ που θα ξεκινήσουν στις 15 Μαΐου. Οι Καβαλιώτες που στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης Δόξα Προσκυνητών στάθηκαν πολύ τυχεροί στο παιχνίδι με τον Αετός καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια, με το δεύτερο γκολ του Ηρακλή να μπαίνει στο φινάλε του αγώνα για το τελικό 2-0.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως στον “τελικό” του πρωταθλήματος βρέθηκαν κάτι παραπάνω απο 1,200 φίλαθλοι και αποθέωσαν στο φινάλε τους παίκτες του Στέλιου Ιγνατιάδη. Πλέον η ομάδα της Καβάλας μαζί με τους Ορφέα Ξάνθης, Δόξα Προσκυνητών και ΑΕ Διδυμοτείχου θα παλέψει για το ένα απο τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στο πρωταθλημα της Γ’ Εθνικής της νέας αγωνιστικής περιόδου.