Το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ του Μπουγαΐδη! Τρίτος υποβιβασμός με τρίτη διαφορετική ελληνική ομάδα σε τρία χρόνια…

Ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης είναι μόλις 22 ετών, για την ηλικία του έχει πετύχει μια καριέρα σε σημαντικές ομάδες και υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού, αλλά έχει και ένα αρνητικό ρεκόρ σε αυτό το μικρό διάστημα: έχει συνδέσει το όνομά του με τον υποβιβασμό τριών ελληνικών ομάδων!

Ο 22χρονος αμυντικός που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις Ακαδημίες του Αγροτικού Αστέρα και του Άρη σίγουρα ποτέ δεν θα περίμενε τέτοια εξέλιξη στις ομάδες που αγωνίστηκε, καθώς βιώνει φέτος με τον πανθρακικό τον τρίτο του υποβιβασμό σε τρία χρόνια.

Ας τα πάρουμε όλα όμως με χρονολογική σειρά. Το 2011 ο buga1Μαυρουδής Μπουγαϊδης εντάσσεται στο δυναμικό του Άρη. Ακολουθούν οι Γρανάδα και ΑΕΚ, της οποίας ήταν μέλος στην… μαύρη σελίδα της ιστορίας της με τον υποβιβασμό της (και μάλιστα με δικό του αυτογκόλ στο ιστορικό πλέον ματς με τον Πανθρακικό, όταν είχαμε το 0-1 και την διακοπή στο ΟΑΚΑ, που έσωσε ωστόσο την ομάδα της Κομοτηνής αλλά έριξε τον δικέφαλο).

Ακολούθησε η μετακίνησή του την επόμενη σεζόν στον Άρη, ο bougaοποίος επίσης υποβιβάστηκε Ήταν μέλος της ομάδας που την σεζόν 2013-2014 έπεσε κατηγορία. Ο Άρης εκείνη την περίοδο τερμάτισε τελευταίος. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως συνέβη έναν χρόνο πριν με την ΑΕΚ, έτσι και ο Άρης δεν παρέμεινε τελικά στην Β’ Εθνική αλλά λόγω των χρεών έπεσε και άλλο, στην Γ’ Εθνική.

Στην συνέχεια ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης πέρασε από ομάδες του εξωτερικού (σε Πολωνία και Ισπανία) και το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Πανθρακικό, με τον οποίο όμως φέτος πέφτει ξανά κατηγορία! Πρόκειται πραγματικά για ένα απίστευτο ρεκόρ που γίνεται μέσα σε λίγα χρόνια (από το 2013 έως το 2016 έχει τρεις υποβιβασμούς σε ισάριθμες ελληνικές ομάδες με τις οποίες έχει αγωνιστεί!).

Αξίζει να σημειωθεί ότι την σεζόν 2013-2014 παραλίγο να γνωρίσει το ίδιο πικρό ποτήριο και στην Γρανάδα, αλλά όπως επισημαίνει και το gazzetta, η ισπανική ομάδα γλίτωσε τον υποβιβασμό της στην Segunda Division για μόλις 2 βαθμούς! Η β’ ομάδα στην οποία είχε τις πιο πολλές συμμετοχές πάντως είχε αρκετά καλό πλασάρισμα. Μένει να δούμε αν ο Πανθρακικός θα έχει την ίδια μοίρα με τους υποβιβασμούς ΑΕΚ και Αρη, που οικειοθελώς έπεσαν στην Γ’ Εθνική…