Το Σάββατο ο μεγάλος τελικός του 5ου πρωταθλήματος μπάσκετ Πολιτιστικών Συλλόγων Ξάνθης!

Αντίστροφα μετράμε για την μεγάλη γιορτή των Πολιτιστικών Συλλόγων της Ξάνθης που για 5η χρονιά ένωσαν τις δυνάμεις τους και μέσα απο το πρωτάθλημα μπάσκετ που διοργανώνουν πέρα απο διασκέδαση προσφέρουν και στην κοινωνία, καθώς η διοργάνωση γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Σε όλη την διάρκεια της σαιζόν όπως και στον μεγάλο τελικό υπάρχει το κουτί της φιλανθρωπίας οπού ο καθένας βάζει ότι του περισσεύει, με σημαντικό μέρος των εσόδων να διατίθεται στο Παράρτημα Θράκης του Πανελλήνιου Συλλόγου Τυφλών.

Πέρα όμως απο το κουτί της φιλανθρωπίας και το πλούσιο θέαμα που προσφέρουν οι Σύλλογοι θα υπάρχουν και άλλα δώρα, καθώς για την αύξηση των εσόδων για το φιλανθρωπικό σκοπό που γίνεται το τουρνουά στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού θα γίνει πλειστηριασμός για μια επίσημη φανέλα του Άρη με τις υπογραφές των παικτών του.

Όσον αφορά το αγωνιστικό ο μεγάλος τελικός θα ξεκινήσει στις 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο “Αλέξανδρος Μπαλτατζής” που βρίσκεται στην Εκτενεπόλ ανάμεσα στους περσινούς πρωταθλητές τον Σύλλογο Αιμοδοτών και τον Σύλλογο των Κατασκηνωτών.  Για να φτάσουν στον τελικό οι Αιμοδότες στον ημιτελικό ξεπέρασαν το εμπόδιο της Βιστωνίδας, ενώ οι Κατασκηνωτές νίκησαν στον ημιτελικό τον Σύλλογο Θράκη.